hej Laseczki... słonka... ja to bym gdzieś na słońce pojechała... u mnie drugi dzień z rzędu leje i tak będzie przez kilka dni najbliższych... ja, jak tylko urodzę to zacznę na solarium chodzić bo inaczej znów depresję złapię od tej chlapy... ale w tym roku będę mądrzejsza i kupię porządne buty, które nie będą przemakały
a jakie dziś pomysły na obiadek macie?? może cosik zgapię bo juz o niczym innym nier mogę myśleć, jak tylko o tym usg
poszlam na morfologie! no i nie wytrzymalam spytalam sie lekarza czy mnie przyjmie! i mie przyjal!!! bylam z meżem super przeżycie!!!!!!!!
dzidzia cala i zdrowa mam sliczne zdjecia z 4 d I PłYTE CALE BADANIE NAGRANE...POWIEDZIAL BYM CIERPLIWIE CZEKALA NA RUCHY WAZNE ZE CZASEM CZUJE T PLYWAJACE RYBKI TO JEST TO;)
NIE CHCE MI SIE WKLEJAC WAM ZDJEC ALE WKONCU SIE ZMUSZE ALE MUSZE ISC NA TARG
5468279 to jest nr gg do Ewy z ostatnichmiejsc.pl najlepiej dodać jej nr do swojej listy i obserwować opisy bo ona tam ma wycieczki, których nie ma na stronie. moja koleżanka jeździ na wycieczki tylko właśnie z tych opisów. np ostatnio miała opis Dominikana z HB na 7 dni za 1900zł więc ja uważam, ze fajna oferta. powodzenia w szukaniu
[ Dodano: 2008-08-20, 10:09 ] milutka ale wieści z samego rana super super super! wszystko ok z dzidzią, rewelacja.ja na takie info jeszcze ok miesiąca będę czekać...
[ Dodano: 2008-08-20, 10:10 ]
a jakie dziś pomysły na obiadek macie??
u nas zupa pomidorowa a na drugie knedle ze śliwkami