kate to straszne co spotkało kolezanke, ja wole nawet nie myslec, dobrze ze ma ciebie i pojedziesz ja wesprzec, choc czy w takich chwilach mozna kogos wesprzec efektywnie
doris fajnie za spotkanko udane, a zauwazyłam ze Kinia sie upodabnia do ciebie, na ost zdjeciu ma minke taka jak ty!a to zaskoczenie bo jeszcze niedawno pisałam ze kropka w kropke jak twoj maz!!
mowisz zeby do hotelu napisac, a skad mam miec namiary?jak biuro podrozy jakies niedoinformowane to chyba oni powinni wiedziec takie rzeczy..nie wiem co z tym łózeczkiem zrobie, moze wcisne komus z rodzinki do walizki?
jagodka nie mozesz pozwolic sobie na to zeby tesciowa toba straszyla dziecko, bo kiedys dojdzie do sytuacji ze bedzie chiała byc tylko z babcia bo bacia nie krzyczy nie kaze itp a mamusia jest be..niech tylko zacznie bardziej kumac o co chodzi to moze byc ciezko potem, najlepiej na spokojnie to powiedziec, bo nerwy zazwyczaj sa kiepskim doradca!!
glizdunia Mila je roznie, nie zawsze zjada jogurt na dzien, ale jak jej podaje to zawsze 2 małe danonki, czasem zjadla nawet 2 mega

to samo z monte dwa małe monte, ale te duze teraz co sa to juz zje tylko 1

a i umie wypic poł kubka kefiru czyli ok 200 ml to bardzo duzo
sprawdziłam tez czy u nas sa te pampersy i sa one sie nazwyaja let's go a mniejszymi literami pod tym napisane jest easy up, to chyba sa te same nie?
zagladałam własnie bo na wczasy chce kupic paczke takich szybko zakładajacych bo nie wiadomo jak to tam bedzie nasze zycie wygladac..
kuzynka juz była i okazało sie ze jest

hi hi jak sie ciesze, kolejne malenstwo w drodze
Mila oczywiscie dała popis zmierzloty, zas spac nie chciała a na oczy nic nie widziała ze sie przewracała i zas płakała - haha ale mi sie to zdanie zrymowało

- w koncu wziełam wozek i po wypiciu poł kubka soczku usneła i spi nadal, zeby nie zapeszyc juz ok godz, niech pospi jeszcze jedna to bedzie do zycia!!
glizdunia a ja na obiad dzis tez robie makaron ale z sosem bolonese, cos ala spaghetti, ale z makaronem "fale" bo długiego zapomniałam kupic