Dona
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

20 sie 2008, 19:14

ja tez nie mam swoich warzyw, kupuje w sklepiku, czasem cos wezmę od tesciow, teraz dostałam gołąbka na zupkę

Awatar użytkownika
Anuszka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 sie 2008, 19:43

nie odciaga sie!!! a lekarze niektorzy chyba sie wyslowic nie umieja i niektorzy ludzie tak naciagaja ze potem sa blizny.

trzeba tylko lekko umys ta dziurke, leciutko ja odkrywamy i myjemy palcem. Odciaganiem zbyt mocnym mozna tylko klopotow narobic. :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
asiab
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 sie 2008, 20:24

nie odciaga sie!!! a lekarze niektorzy chyba sie wyslowic nie umieja i niektorzy ludzie tak naciagaja ze potem sa blizny.
widzisz każdy lekarz mówi inaczej :ico_olaboga: ja czytałam że nie trzeba tego robić i nigdy nie robiłam tylko ostatnio jak bylam z frankiem u lekarza a nie było mojej lekarki byla inna w zastepstwie taka starsza i sprawdzała mu siusiaka i mi kazała odciągać czy naciągać :ico_olaboga: ale nie pokazała jak a ni nic jutro bedzie moja lakarka to sie dowiem bo idzie zwariować kazdy plecie co innego :ico_olaboga: :ico_puknij:

Awatar użytkownika
Anuszka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 sie 2008, 20:32

odciaga sie trosze zeby umyc ale nie naciaga sie zeby odkleic, bo to samo sie odklei kiedys z czasem :-)

Awatar użytkownika
AniaZaba
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

20 sie 2008, 20:55

Anuszka napisał/a:
AniaZaba, jak tata? lepiej troche? wybierasz sie do niego? tzrymam kciuki, by lepiej sie poczul!
dziękuję dziewczynki, ale tata ma się raczej gorzej, przez dzień znowu dostał zapaści i serce mu staneło mimo pracy respiratora ale go wyreanimowali :ico_placzek: nie wpuszczają do niego do sali, jak chcesz to Ci go na telewizorze pokarzą, ale nawet nie chcę na to patrzeć, wolę go zapamiętać takiego uśmiechniętego jak się bawił z Zuzią w poniedziałek.. lekarka powiedziała że o poprawie stanu nie ma mowy :ico_placzek:

Ale Zuzia przynajmniej dzisiaj super grzeczna i uśmiechnięta była .. mój aniołek kochany

Awatar użytkownika
Anuszka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 sie 2008, 21:00

AniaZaba, tak mi przykro... przezylam to samo prawie 4 lata temu . Trzymaj sie kochana

Awatar użytkownika
asiab
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 sie 2008, 21:11

AniaZaba, pamiętaj że jesteśmy z Tobą myślami :ico_pocieszyciel:

Awatar użytkownika
zirafka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 sie 2008, 21:57

AniaZaba trzymaj się kochana jakoś - jesteśmy z Toba.

Awatar użytkownika
Sylwia.O.
4000 - letni staruszek

20 sie 2008, 22:14

Ania Zaba trzymaj sie kochana. jesteśmy z Tobą.
Dziewczyny te co mają chłopców odciągacie im siusiaczka ?????
Są dwie szkoly. Jedni lekarze kazą to robic od początku a inni kazą czekać jak dziecko skonczy około 1,5-2 latka. My Kubusiowi nie odciągaliśmy skórki jak byl mały (chociaz nie raz dostalismy opierdziel za to na szczepieniu) W wieku okolo 2 latek ta skórka sie samoistnie odkleja a takie wczesne naciąganie na sile może wlaśnie doprowadzić do stulejki bo robia sie male ranki które się zabliźniaja i potem jest dopiero problem, żeby skórka ladnie schodziła. My zaczeliśmy brać się za 'interes" malego jak mial okolo 1 rok i 3 miesiące (skórka się wtedy nie chciala ściągać) aż pewnego wieczora gdy mial napewno ponad 1,5 roku skórka zeszla jakby nigdy nic i to w dodatku cala (znaczy sie że się chyba samoistnie odkleila) Także ja jestem za tym, żeby nie ruszac tego jak dzieco jest malutkie.

monika83
Śmigam już bez trzymanki po forumku
Śmigam już bez trzymanki po forumku

20 sie 2008, 23:37

ania zaba brakuje mi slow zeby ci cos napisac strasznie ci wspolczuje,ale trzymaj sie kochana
asiab ja tez dostalam @ w ostatni poniedzialek i tez dosc obfity i mialam 8 dni,a tamponow ja wogole nie uzywam bo nie zdrowe chyba ze w wyjatkowych syuacjach,a tymbardziej teraz bym ci odradzala
dla marcelka :ico_brawa_01: za zebolki

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”