nomnie zalezy na Turcji bo w Tunezji i Egipcie juz byłam..ale wpislam sobie to gg i obserwuje cały czasak idzie szukanie wycieczki?

no, i to się nazywa pozytywne myśleniemam nadzieję, że na tym kolejnym scanie okaże się, że Młodzież moja po prostu wczoraj leżała tak, że nie można było uchwycić tych 4 komór serduszka...
ja tez ide dopiero 5 wrzesnia i bedzie to dokladnie poczatek 23 tygodnia2 tyg więc będzie połowa września a ja będę w ok 23tc.
to chyba my wszystkie... albo niech wymysla takie podreczne domowe usg zeby mozna bylo samemu ciagle podgladac dzidzieja to najchętniej robiłabym usg co tydzień
dokładnie tak samo jest u mnie. z tym, że mi jeszcze lekarz dodatkowo zabronił wojaży ze względu na to moje złe samopoczucie i skoki ciśnienia. tak więc te wakacje spędzamy w domku, zresztą mój mąż i tak nie dostałby urlopu bo mają zapierdziel w pracy. a na urlopie byliśmy w Paryżu na przełomie kwietnia/maja. i nie wiem czy Wam się chwaliłam ale nasze dzieciątko zostało tam właśnie poczętekurcze tez mnie ciagnie gdzies na wakacje, ale moj maz nie chce mnie nigdzie puscic, bo twierdzi, ze jeszcze sie struje jakims dziwnym zarciem i wysokie temperatury sa dla mnie nieodpowiednie.
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Amazon [Bot], PalmaKaply i 1 gość