Awatar użytkownika
Ela28
Śmigam już bez trzymanki po forumku

21 sie 2008, 13:38

pozazdrościłam Wam wysyłania zdjęć i sama znów kilka wysłałam, mam nadzieję, że do Mazi nie dojdą 170 razy :(

Awatar użytkownika
Kasiulka28
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

21 sie 2008, 13:55

Hej

Ja również dziękuję za foteczki naszych przystojniaczków :-)

Wczoraj liczyłam skurcze, 10. miałam w południe a wieczorem jak już stuknęło 30. to przestałam liczyć :ico_placzek: Dzisiaj jest trochę spokojniej, na razie 7. :ico_oczko:

MERY czy ja coś przegapiłam?????? Gdzie Twoje loki??????? :ico_olaboga: :-) Fajnie, że napisałaś o tej swojej wrażliwej macicy bo od razu mi się raźniej zrobiło :-)

ASIA super jest ta Twoja niunia, taka duża a do takiego maleńkiego łóżeczka weszła :ico_brawa_01: Też mi jest przykro, że nad morze nie przyjedziesz :ico_placzek: Wyślę Ci mmska jeżeli chcesz??? :ico_haha_01:

ELU z tym przytulaniem i smutaniem to u nas też Konrad ma takie fazy, często się śmieje i sam bawi ale przychodzą takie dni, że łązi przy nodze i chce się tulić :-D Wtedy staram się nie gotować, nie sprzątać itp.... tylko się pieścimy :ico_wstydzioch:

MARITTA pisz gdzie byłaś i co robiłaś? :-D

Awatar użytkownika
asiapanda
Trzy tysiące lat minęło...

21 sie 2008, 14:05

Jasio słodki blondasek :-D e-mail doszedł raz :ico_oczko:

Kasiu
ślji ile wlezie :-D
Uważaj na maluszka jeszcze nie czas na niego.

A ja już nie moge się doczekac aż zrobię Wiki ten pokoik, już zamówiłam kwiatki do przyklejenia na ścianie. Znów zrobię małą rewolte w jej kąciku :-D

Moje dziecię wstało dziś o 8 a teraz zasneło na kanapie :ico_oczko: Pierwszy raz chyba od tyg śpi po południu

Awatar użytkownika
Ela28

21 sie 2008, 15:19

Kasiulko, buziak dla Twojego zbuntowanego brzuszka :*

dzięki Asiu :)

[ Dodano: 2008-08-21, 15:24 ]
a tu dzieło Anetki, wielkie dzięki kochana :ico_buziaczki_big:
żeby już WAs ta zima w oczy nie kuła ;)

mazia***
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

21 sie 2008, 15:32

OOOOOOOOOO Elu jak fajna ta zmiana :-) Jaś taki kochany, przystojniak :-) Własnie wróciłam z Wielkiego miasta hahahaha :-D :ico_szoking: Tyle tam ludzi a u nas tak spokojnie :-) O przyszły chyba jakieś zdjęcia zaraz to obadam :-D U nas dziś ciepło, mati zasnęła w autobusie i się obudziła koło bloku no i był płacz bo gdzie ałtobuś :-D

[ Dodano: 2008-08-21, 15:35 ]
OOOOOOOOOO to były zdjęcia Jasia jeden meil. :-D A mała zaraz zaczeła wołać dzidzia powiedziałam jej że to Jaś no i woła Jaśśśś
:-D

Awatar użytkownika
Maritta
Jestem mózgiem tego forum!
Jestem mózgiem tego forum!

21 sie 2008, 16:22

dziewczynki - czytałam co nie co ;-)

Edulitko, współczucia...

Kasiulka - relax, ja wiem, że trudnawo - pomyśl o mnie i o tym co będzie z dwoma przystojniakami :ico_szoking: :-D no mercy :ico_haha_01:

Eluś - Ty to jesteś kochana mama, troszkę przewrażliwiona (nie odbierz źle broń boże), bo ja to czasem tak na miałko przyjmuję upadek Lili, rozbite kolano, Różysi zanoszenie się... znieczulica :-D

Zaraz wyjeżdżamy z Bartkiem na weekend bez dzieciaków :ico_placzek: :ico_szoking: :ico_placzek: :ico_szoking: :-D byliśmy trochę w Gołdapi, wesele mieliśmy 16.08 potem wpadliśmy na 1,5 dnia do Mikołajek, super było, ale krótko no więc postanowiliśmy jechać sami też na Mazury, zaczniemy od Rucianego jak będzie nonono to jest i Mrągowo i Mikołajki i do morza w sumie nie daleko ;-) czeka nas prawdziwy odświeżający weekend miodowy :-D mężuś mój podniecony i happy :-P

zdjęć mamy mało, bo *ujowy aparat i bateria padła :-/

trzymajcie się i buziaczki - odezwę się po powrocie...

Awatar użytkownika
asiapanda
Trzy tysiące lat minęło...

21 sie 2008, 19:11

Wspólny weekend no no :ico_brawa_01: Ja z mężem spędzam średnio jeden wieczór w tyg bo przeważnie wraca w nocy a ja już śpię :ico_oczko: Niby za dnia jest, no OK, zajmnie się Wiki, mam czas dla siebie itd, ale no kurde czuje sie jakbyśmy byli wpółlokatorami a nie małżeństwem (jeśli wiecie co mam na myśli)

Awatar użytkownika
Ela28

21 sie 2008, 20:09

Asiu, wiem co masz na myśli... u nas też jakoś trochę tak teraz jest...

Maritko, święte słowa z tym przewrażliwieniem, mój Daniel zawsze przytacza mi za wzór właśnie Wasze podejście do dziewczyn, no staram się odpuszczać, ale to nie tak łatwo, chyba też przez to mój Jaś taki jękliwy bardziej... i ja znerwicowana ciągle...
bawcie się dobrze z Bartolinim!

Maziu, odetchnęłam, że mail jeden przyszedł...
to masz miłośniczkę ałtobuśów :D

mazia***
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

22 sie 2008, 07:59

Witam ja dzis pierwsza :-D Oj kawki się nienapije bo mi mleko się zważyło, kurcze a dopiero je wzoraj oworzyłam :ico_noniewiem: Moja mała jeszcze śpi, obudziła się o 6 chciał mleczka i dalej śpi :-) Marittko udanego weekendu, ale się masz fajnie ja też z męże jade na weekend 30 ale nie będziemy sami bo cała jego ekipa z firmy :-D Znowu impreza :-D

chloe1
Niemowlak forumowy
Niemowlak forumowy

22 sie 2008, 08:46

Hej!!
maziu, ja dostaje mnóstwo meili od anetki :ico_placzek: :ico_placzek: Ja już nie chcę :ico_placzek:
kasiulka, trzymaj się, ty masz jeszcze dużo czasu....
maritta, udanego weekendu
elu, a Jasiu taki słodziutki

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”