czesc kobietki!!!!
przed chwilą wsunęłam prince polo i zaraz chyba po jeszcze jedno sięgnę
ja sie ostatnio okropna zrobiłam, jak mam stresa czy cos w tym stylu to jem jem jem i jem:ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:eh zaraz chyba jednak sobie bagietke wsunę
no więc ----- jeszcze siedzimy w poznaniu
i fajnie i niefajnie
nie wyrobilismy sie z czasem, za mało dnia, za duzo roboty z tym wszystkim, i za mało rak do pomocy......
nie ma cudów na tym swiecie
....choc ja i tak wierze w cuda
ale najzwyczajniej w swiecie sie nie wyrobilismy, przeliczylismy sie co do naszych mozliwosci transportwoych, nasza asterka kochana az tylu pudeł na raz czy dwa nie pomieści
a dzien krótki jak ma sie człowiek zajmowac codziennoscia, Alusiem i jeszcze wyprowadzką
no ale juz juz naprawde jestesmy na finiszu, zreszta jutro oddajemy klucze......jakby co - tesciowie jutro przyjezdzaja i w drugi samochód pakujemy gdyby cos jeszcze sie nie zmiesciło....ale przynudzam, no nic taka proza życia
no to jeszcze wam napisze, co jutro po kolei bedziemy robić, co wynosic, co nam jeszcze zostało, gdzie układać, itd itd żartowałam
juz mi odbija powolutku
wiec jutro juz do tesciów, w tygodniu mam nadzieje zaliczyc fryzjera, w srode albo w czwartek do moich rodziców jedziemy, tez na dwa auta, ciekawe czy sie pomiescimy
w każdym razie R mój kochany wyjezdza w przyszła sobotę
juz za nim tesknie i jak pomysle ze i Alkowi bedzie go brakowac to jeszcze bardziej tesknie.....
na szczescie to tylko?dwa miesiace i w listopadzie znów wszystko bedzie jak dawniej.....mam nadzieje
jutro mam wizyte u gin, chyba sie zdecyduje na wypalanie nadżerki, czytałam różne opinie, w sumie nie jest to najlepsza czy najnowoczesniejsza metoda, ale ja juz chce miec to za sobą, nie chce czekac kilku miesiecy kolejnych, a leczyc sie poza poznaniem u sprawdzonych ginekologów nie mam ochoty, wiec jutro jeszcze pogadam z ta babką i do dzieła
troche załuje ze nie skonsultowałam tego z moim gin który prowadził moja ciąże, ale on ma zawsze tak napiety grafik ze pewnie czekałabym kupe czasu...
BeWu - ja tez naskrobałam troszkę??
czego sie nie robi dla kobiet w ciazy
a tak nawiasem czy nie nawiasem - jak sie czujecie????
Indigo - no no no tatuazyk, no kobitko chcesz byc jeszcze bardziej sexi niz jesteś
napewno bedzie Ci pasował!!!!!ja gdybym miała robic tatuaż tez pewnie bym wybrała takie miejsce, hm a moze jednak pokusiłabym sie na cos bardziej intymnego????chyba w te strone bym pomaszerowała..Tomek rewelacja!!!!!!!normalnie słodki mały męzczyzna, a z tym wpatrywaniem ----zupełna normalnie, ja tez tak mam
Frydza - no to super wypadzik zaliczyliście!!!!!fajnie tak sie spotkac w gronie tiktakowiczek!!!!
czy ja kiedys zalicze taki wypad????no nie wiem skoro teraz na takim zapierdziu wyladuje
Madziorka - korzystaj z polskiego powietrza
Magda - chyba miałas do nas zagladnąć?????gdziesz Ty sie podziewasz???no wiem wiem...pacujesz
bcian - witaj!!!!troche juz dałas nam siebie poznać... no tajemnicza z Ciebie kobieta....
Alineczka - super ze juz jesteś!!!!!!opowiadaj co i jak!!!!
hm, na teraz tyle, mam nadzieje ze nie przysnęłyście
buziaki
[ Dodano: 2008-08-21, 23:19 ]
wiecie, ze cały czas myślę o tej bagietce
aaa Frydza - trzymam kciuki za te szyne!!!!!myśl pozytywnie i sie nie dołuj!!!!!!!