Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

21 sie 2008, 23:34

dobrze ze przed snam tu kuknelam,Zborra...sliczne fociaki...naprawde....milo poogladac!!!i kostium masz elegancki!!!
Massumi...i Ty w srednim nastroju...no nie zartuj!....a Ukla gryzie?mnie ze 2 razy Maya ugryzla...a poza tym zacalowywuje mnie gesta sliną :ico_haha_01:
ide spac...boli mnie wszystko...nic nie robilam a ciagle gdzies mnie kluje...

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 sie 2008, 08:00

witajcie z rana
widze że jestem wywołana do odpowiedzi
zborra ja sie nie denerwuje ze babcia ją wozi a nie tata (chociaz on tak żadko sie z nią bawi) tylko jej teksty
a dziadek ma sie pytac jak ją zabiera bo ja chce wiedzic gdzie jest moje dziecko
ty masz troszke inna sytuacje bo mieszkasz ze swoimi rodzicami
mozesz im wszystko powiedziec i juz
a ja jestem i zawsze będe tu obca i jak nie pokaże im jakie mam zasady to mi wlezą na głowe
oni mają takie zapędy że mówią jak mama nie pozwala to babcia ci pozwoli
chcialabym zeby twoja teściowa sie tak zachowywała?????
ty mowisz haniu nie wolno a ona słysząc to mowi do niej "weż weż babcia ci pozwala"
kurwica by cie wzieła :ico_zly:

ale w ramach terapii wczoraj bylam milsza ale stanowcza i bylo milo
ale czasem musze zaznaczyc swoje zdanie

kupiłam wczoraj małej szelki i chodzila z nimi prawie cały dzien
jak chcialam jej zdjąc to byl płacz

[ Dodano: 2008-08-22, 08:02 ]
GLIZDUNIA, dzielna jestes z tym cycem
dacie rade a kciuk to narazie na zastępstwo

zborra super fociaki ładnie wygladacie
a hanka to sie podobna do J robi?

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 sie 2008, 09:47

Witam.

zborra no fotki fajowe - szczególne ta, gdzie się całujecie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Wiktor jest straszny całuśnik i przytulasek - i nie tylko nas całuje, ale wszystkie dzieci dookoła, nawet chłopców :ico_oczko:

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 sie 2008, 10:01

Karolina super zdjęcia!!!

Massumi co to za humorek??? :ico_nienie: nie podobne do ciebie!!!

kamizela, masz synusia całusnika - super :-D

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

22 sie 2008, 10:25

witam sie z rana...dzis wieczorem znow do lekarza tym razem z Mayi plamka na buzi...ciekawe czy na to chociaz ten lekarz spojrzy? :ico_noniewiem:

Kamizela,no to niech sie chlopaczek caluje-sama przyjemnosc :ico_oczko: ...a co dziwne Maya caluje chlopcow tylko ...juz dwoch wycalowala :ico_haha_01: .....no i rodzine..i wiecie co,jak cos chce a nie moze dostac to jak sie jej mowi "nie wolno"to zaraz calusa daje zeby poprosic..kilka razy jak na nia krzyknelam za cos to w ramach przeprosin od razu calusa dostalam-przekupia nas cwaniara mala!

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 sie 2008, 10:29

ja wczesniej nie moglam wejsc po net mi nie dzialal i przez telefon konsultowalam z mezem jak naprawic...

pol nocy na podlodze spalam... Kinga z checia spi w lozeczku, ale jak czuje obok kogos... nie musze nawet dawac jej reki tylko byle byc blisko... nie za fajnie... bo nie po to ucze ją by spała w swoim łóżeczku by koczować pod nim pół nocy... musze cos wymyslec... :ico_noniewiem:

dzisiaj jade do krawcowej by uszyla mi sukienke na wesele siostry! nie mam nic na to wesele... butow, sukienki, dodatkow... zupelnie nic! nie mowic ze moj maz nie miesci sie w slubny gajer i trzeba kupic nowy :ico_olaboga: dla kingi mam sukienusie - a to tylko dlatego ze ciocia kupila... a jeszcze na poprawiny musimy wszyscy cos miec! :ico_olaboga: no i prezent... tego tez nie mamy... masakra! zostaly 2tygodnie a my wszyscy w proszku...

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 sie 2008, 11:31

Witajcie :-)

Już mi lepiej...

Doris ja tak chyba mam po każdej komedii romanttcznej, a może po każdym romansidle nawet dramatycznym... zaczynam analizować... i się zagalopowuję :ico_puknij:
Co do wesela, to znam ten ból :ico_noniewiem: my idziemy 6 września do j. kuzynki... i on twierdzi, że na wszystko "ma" czas :ico_noniewiem:
więc zobaczymy :ico_haha_01:
ja sukienkę kupiłam w zeszłym roku na inne wesele, ale z racji, że karmiłam, to biust sie w niej nie mieścił :-D a teraz ... teraz to on w niej "pływa" :ico_haha_01:

moje dziecię rozrabia, babcia krzyczy... bo właśnie weszła z dobytkiem w jej suszoną pietruchę...

ja uciekam zaraz na terapuls :ico_brawa_01: 8 min wytchnienia plus droga...
a wczoraj zaszalałam i wzięłam sobie 20 min. masaż na kręgosłup za całe 5zł :-D
tak się Z R E L A X I Ł A M :ico_brawa_01:

Glizdunia a gdzie Maya ma plamkę ????

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 sie 2008, 11:40

massumi, to w tym samym czasie sie bedziemy bawic na weselu. a z sukienka idz do krawcowej i niech ci zwerzy w biuscie i bedzi ok =D

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 sie 2008, 11:48

hejka

wczoraj juz nie weszłam bo najpierw wku..czekałam na dostawce mebli 1,5 godz spoznienia, dwa tel do sklepu..a potem wynoszenie starych mebli składanie nowych i jeszcze zostało do powieszenia 3 połki, ale to juz dzis, bo wczoraj do prawie 23 A działał..a dzis przyszły naklejki wiec mysle ze jak A zamontuje połki na scianach to zaczniemy z naklejkami i potem pokaze efekt..

dzis rano odwiedziła mnie kolezanka z synkiem nie całe poł roku starszym od Mili i wiecie co ona go do domku swojego zaprosiła, zabawki mu dawała i nawet swoj soczk chciała mu dac, a on jak wlazł z nia do domku to ja popychał tam i do sciany przygniatał :ico_puknij: no i Mila płakała..kurna..ost była akcja ze ja ugryzł w palec..i jak tu sie maja bawic :ico_olaboga:

zbora piekne zdjecia, Hania nie ma co cały tatus rosnie!!szkoda ze wasze elacje takie kiepskie, ja tez czasem po kłótni albo wyskoku A byłam obojetna bo bałam sie ze zaraz znow bedzie to samo i po co ten zawod, ale w sumie szkoda tego czasu marnowac..teraz mam milusio..

massumi masazyk?fajniusio i jak tanio!!

bd potem

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 sie 2008, 11:57

ladybird23, tak to jest z "innymi" dziećmi :-D są nie przewidywalne...
ja np. strasznie boję się pierwszych dni Micha w przedszkolu... bo ON jest taki KOCHANY i wyprzeddza rówieśników o całą epokę... :ico_oczko: chyba go przeniosę od razu do "zerówki" :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:
a tak na poważnie... to napatrzy się biedaczek na różne akcje... i będę musiała mu wszystko tłumaczyć i prostować... :ico_noniewiem: ale pewnie Sikorka mi pomoże :ico_sorki: :ico_brawa_01: :ico_sorki:

Doris no ja już kupiłam taki piękny push up z gąbką szerokości materaca.. więc piersi są prawie jak moje ... i wypełniają sukienkową "lukę" :ico_oczko: :-D

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”