Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 sie 2008, 14:11

A ją czasem pije z mężem tzn ją szklankę lub pół perełki

[ Dodano: 2008-08-22, 14:15 ]
Gaga22 nic nie kupiłam bo się wyćwaniłam bo dziewczyna konrada jest ode mnie grubsza niż ją w ciąży i pożyczyła mi sukienkę czerwono biało z takiego śliskiego materiału teraz wszystkie takie robią no i widać mi brzuch w moja że ślubu nie wejdę a cycki mam strasznie duże z rozmiaru B mam teraz DD :ico_szoking:

Awatar użytkownika
gaga22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

22 sie 2008, 14:20

Mi też cycki strasznie urosły, dobrze, że dostałam staniki od koleżanki, bo moje przestały pasować już dwa miesiące temu.

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

22 sie 2008, 14:35

heh.. ja biustonosza też już szukam :-) wcześniej B z poduszeczkami, żeby "ładniej" to wyglądało :-) a teraz bez poduszeczek ledwo się mieszczą :-) fajnie tak na chwilkę chociaż pocieszyć się biustem :-)

Nadie
Specjalista od nawijania
Specjalista od nawijania

22 sie 2008, 14:48

Mi cycochy też urosły ale nie aż tak bardzo, są znacznie większe.

Awatar użytkownika
aniabella
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

22 sie 2008, 14:57

jejku, nie było mnie kilka godzin a tu tyle naprodukowałyście :ico_oczko: no i poczytałam sobie. suwaczki pierwsza klasa,ananke brawo :ico_brawa_01:
Zamówiłam dla mamy na poniedziałek tort tiramisu z napisem "dla kochanej Mamusi w dniu urodzin". mam nadzieje, że będzie smaczny, pani w cukierni go zachwalała.
Co do wagi to ja zaczynałam od 57kg a teraz mam 61 i na tym stanęło, ani drgnie. wogóle nie przybieram na wadze nie wiem czemu? :ico_noniewiem: a jem jak głupia, pewnie wszystko idzie mi w tyłek i biodra...
Zapisałam się do szkoły rodzenia w moim szpitalu, w którym chciałabym rodzić :ico_brawa_01: zaczynamy zajęcia 27 września o 17, takie weekendowe bo w tygodniu ze względu na godziny pracy męża nie dalibyśmy rady.
no i dostałam maila ze sklepu, że sukieneczkę już mi wysłali priorytetem więc po weekendzie powinna już być w moich rączkach :ico_haha_01:
na obiad wczorajsza zupka pieczarkowa i przedwczorajsze knedle ze śliwkami bo zamroziłam

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

22 sie 2008, 15:06

suwaczki pierwsza klasa,ananke brawo :ico_brawa_01:
ooo, dzięki, dzięki :ico_sorki:
tort tiramisu
noo, to już wiem, co mi się będzie śniło dziś w nocy :-D

aniabella, nic się nie martw wagą - to nic nie znaczy, najważniejsze, żebyś jadła wartościowe rzeczy

ja cały czas dumam nad szkołą rodzenia, nie wiem właśnie czy mają takie godzinki, żebyśmy mogli razem z K. chodzić, a sama nie chcę, bo co ja będę się uczyła - to on chciał iść :-) bo to jego pierwsze maleńkie dziecko będzie :-) no i pierwszy poród
no i dostałam maila ze sklepu, że sukieneczkę już mi wysłali priorytetem więc po weekendzie powinna już być w moich rączkach :ico_haha_01:
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: mi dzis przyszły majteczki, które zamówilam - rozmiar większe, z bawełenki, rozciągliwe, nie uciskają :-)

ja na obiad to jednak zapiekankę robię, bo Chłop po konsultacji pokręcił nosem na naleśniki :-)

Awatar użytkownika
aniabella
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

22 sie 2008, 15:13

najważniejsze, żebyś jadła wartościowe rzeczy
ostatnio dla mnie wartościowe są chipsy solone, cola, pizza, frytki :ico_oczko: coś ostatnio mam ochotę na takie właśnie żarcie. tzn jem też "normalne" jedzenie ale jak mnie przypili na fast-fooda to nie ma bata :ico_oczko: uzupełniam sobie te chwile słabości owocami i słonecznika ostatnio namiętnie skubię i zajadam

Nadie
Specjalista od nawijania
Specjalista od nawijania

22 sie 2008, 15:15

Wiecie co pisałam na innym forum przez rok czasu.
Przez jedną głupią aferę wogóle nie chce mi się tam zaglądać.
Dziewczyny okazały się okropnymi egoistkami,
pisałyśmy o autach ja napisałam czym jeżdżę mało tego że
mnie wyśmiały jak zresztą kilka innych dziewczyn
to jeszcze zaczeły pisać o nas wyzwiskami typu piz***y, kur***wy,
blachary itd. Zajrzałam żeby usunąć swoja zdjęcia i dostałam wiadomość
prywatną napisaną przez moderatorkę, która napisała że zablokowała
moje konto i moich koleżanek i że to forum należy do niej.
O losie, poprostu ręcę opadają, ale trudno nie pcham się
tam gdzie mnie nie chcą.

Wiem, że z wami milej spędze czas i dla was moje obawy dotyczące ciąży nie
będą głupią dziecinną zabawą w mamę.

Mam nadzieję że nie przynudziłam, po tym poście od moderki zdenerwowałam
się i dzidziuś zaczął mnie kopać. Chyba sie położę.

Awatar użytkownika
aniabella
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

22 sie 2008, 15:19

Nadie, spokojnie, szkoda nerwów na jakieś durne zaczepki. u nas jest miła, ciepła, prawie rodzinna atmosfera :-D ja się bardzo cieszę, że tu trafiłam i spotkałam się z życzliwością choc potrafię przynudzać :ico_oczko: u mnie dzień się zaczyna z TT, chciałabym żeby i tak się kończył ale wieczorami to przeważnie mężem jestem zajęta więc rozumiecie... :ico_oczko:

Awatar użytkownika
gaga22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

22 sie 2008, 15:19

Nadie nie przejmuj się, one nie są warte tego żebyś się denerwowała. :ico_haha_01:

A ja za chwilę jadę na wieś, do rodziców mojego chłopa. Pa, pa.

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”