Dona
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

22 sie 2008, 21:29

ja na tt zawsze znajde czas ale na nauke to jakoś nie mam czasu musze we wrzesniu zaliczyć 1 egzamin z Ekonomi matematycznej i wkoncu wziąć sie do obrony
bo to chyba tak jest, człowiek zawsze wymysla sobie inne zajęcia, a potem wszystko na ostatnią chwilę, moj W tez pisze pracę magisterską, hm, pisze to za duzo powiedziane, on teraz (od dawna) ZBIERA MATERIAŁY, tak mi przynajmniej mówi, ale co wchodze do pokoju, to widzę, jak gra na kompie, hihi

kamila_torun
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

22 sie 2008, 21:32

asiab, to ja mam jeszcze gorzej... na tt nie mam czasu, na nauke nie mam czasu mam 4 egzaminy i prace mgr do napisania....
mgr zrobie za rok..a egz..tak naprawde czas mam o tej godzine..ale teraz nie chce mi sie uczyc bo jestem padnieta.. ech..
niech ktos za mnie skonczy te filozofie..
moj malutki sypia po 20 minut ze 3 x w ciagu dnia... :ico_placzek: skad on ma tyle energii

Awatar użytkownika
zirafka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 sie 2008, 21:39

moj malutki sypia po 20 minut ze 3 x w ciagu dnia... skad on ma tyle energii
u mnie to samo jest ja juz padam a on dlaej dokazuje skurczybyk jeden :ico_oczko:

Dona to fajnie, że malutka chce jeść zupki bo mój niestety ale nie chce ich nawet powąchać bo jak juz poczuje, że to zupka to od razu buzia zacisnieta i po jedzeniu. Niewiem co ja zrobię ale jakos musze go przekonac do tych zupek i co najlepsze - myslałam, że jak ja ugotuje to bedzie jadł a tu klapa. :ico_olaboga:
A tak wogóle to ostatnio czyli od jakis 3 dni bardzo mało mi je jak zje przed południem tak poxniej dopiero wieczorem po kapaniu. Czyzby to przez te idące zęby????

Awatar użytkownika
asiab
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 sie 2008, 21:41

kamila_torun, no tak to masz gorzej :ico_wstydzioch:
ja codziennie sobie obiecuje że sie wezmę do nauki ale jakos ciężko się zabrać. Wczesniej jak Franek był mniejszy miałam zaliczyc w maju ale Franek był bardzo niegrzeczny :ico_oczko: dawał mi mocno popalic jak teraz sie uspokoił to mi sie nie chce uczyc :ico_wstydzioch: :ico_zly:

Dona
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

22 sie 2008, 21:44

Dona to fajnie, że malutka chce jeść zupki
powiem szczerze, ze tez jestem tym zaskoczona

Awatar użytkownika
asiab
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 sie 2008, 21:46

Dobra uciekam bo musze się umyć bo mój Franko zaraz sie bedzie budził pociumkać cysia i domagał sie bedzie wzięcia do łóżka i przytulenia do mamusi.

dobrej nocki :)

Awatar użytkownika
Anuszka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 sie 2008, 21:48

kamila_torun, obejrzalam twoja galerię, cudna :-) piekna z Ciebie dziewczyna :-)

kamila_torun
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

22 sie 2008, 21:51

Anuszka, dziekuje :ico_wstydzioch:
asiab, moj to samo minie 22 a on cycusia szuka..otwiera dziubka i sie kreci az go znajdzie :-)
dobrej nocki dziewczyny

Awatar użytkownika
Anuszka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 sie 2008, 21:52

zirafka, witaj wreszcie :-) nie wiem jaki moze byc sposob na te zupki szczerze mowiac, juz nawet gadalam przed chwila z mezem, bo on ma czasem calkiem niezle pomysly... ale cos wymyslimy :-) moze jest jakas metoda :-)

[ Dodano: 2008-08-22, 21:56 ]
a moj dzi nie spi jeszcze, juz dawno tak nie bylo :-)

no wlansie, sakd te dzieci tyle enrgii maja? :-)

ale to chyba dlatego dzis nie chce jeszcze spac, bo od 17tej do 18:30 sobie drzemkę ucial :-) :-D :-D :-D

Awatar użytkownika
zirafka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 sie 2008, 22:00

gadalam przed chwila z mezem, bo on ma czasem calkiem niezle pomysly... ale cos wymyslimy

:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: napewno cos wymyslimy wspólnie. Juz nawet myślałam, że może pomieszac z mleczkiem??? :ico_noniewiem:
A i jeszcze jedno mam pytanie - czy maja w nocy Wasze dzieci zatkany nosek?? Bo mój od 2 dni to tak chrapie, że ja ide spac do innego pokoju bo nie moge przy nim usnąć :ico_olaboga: i o godz 2 budze się żeby mu zakropic nosek ale on się drze i szaleje. Masakra!!!! moze mamy w pokoju suche powitrze???

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”