edit tutaj sie zgadzam z Twoją szwagierką, ja zaczęłam od kleiku no ale to nadal mleko, ale jesli chodzi o przeciery to też od zupek zaczynam, taj jak Joanna najpierw sama marchewka, potem marchewka z ziemniakiem, potem np z brokułami,a dopiero później owoce-właśnie po to żeby dziecko słodki smak poznało dopiero po warzywachwiecie ze ta moja szwagierka chce zaczac rozszezac dietke od.....zupek a dopiero potem jabłko itd,
no właśniemama_Tosi, i Ty się dziwisz kupkom Tosi??
a jednak coś jej jest, nie chcę się wtrącać, ale chyba trochę za bardzo się spieszysz mama_TosiA Tosia wczoraj dostała na obiad spaghetti z kurczakiem Była zadowolona i póki co nic jej nie jest.
Martwią mnie tylko te kosmki jelitowe w kupce
Takie wasze jedzenie?? Z wszystkimi przyprawami???A Tosia wczoraj dostała na obiad spaghetti z kurczakiem Była zadowolona i póki co nic jej nie jest.
Ja na początek podałam marcheweczke...po tygodniu dodałam ziemniaczek... później mały dostał jabłuszko... nastepnie do jabłuszka dodałam marcheweczke...później winogron...do zupki dodałam brokuł do ziemniaczka i marchewki.To jak to jest z nowościami, bo ja też na razie zupek nie chcę podawać, ale same warzywa i owoce mogę??
Ja tak właśnie zaczęłam robić. Podaje wodę do picia.Dać mu więcej mleczka, a jak się znowu obudzi o ok 23 to podać wodę do picia (bo przecież uszami mu to mleko wyjdzie). RATUNKU!!!! Poradźcie coś.
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość