dziendoberek
no i lipa z praca...chyba juz nigdy nie bede sie cieszyc wczesniej
niania jednak nie moze albo niezle sciemnia...pewnie stwierdzila ze kasa za mala
no ale co ja jej moge zaproponowac jak sama na rele bede dostawac przez ten rok ok 1000 zl...a przeciez nie bede doplacac do interesu bo to bez sensu...
a najmniej inne nianie chcialy 800-900 zł takze kuniec z moja p[raca..pozostanie mi rok czekania na przedszkole malego
wczoraj na 21 pojechalismy z T do kina super bzlo,taksobie wzjsc razem...Oskar juz spal to nie bylo problemu...wieczorem zaczely mnie bolec strasznie zeby i dziasla czyli zapowiedzi ortodonty sie spełnily..i dzis tak samo..bola nawet mocniej..nic gryzc nie moge, zostaje mi zupka i plynne rzeczy
no coz dla mnie dietka wskazana
jakos z tym bolemprzetrwam tydzien bo podobno tyle moze bolec...zeby chociaz bolalo mniej..ech...z drugiej strony nie chce sie futrowac tabletkami
..no ale za dwa lata moze sie okazac ze na prawde bylo warto
Kasiu sliczna Juleczka
ach ta moja synowa..cud miod i orzeszki
Oskar klamie tak samo jak ona...
wiec z tym to sie dobiora hehe
Gabrysiu aby te problemy ze spaniem predko sie skonczyly, zwlaszcza przed waszym wyjazdem,abys wypoczela jak najbardziej! naprawde zazdroszcze ci tego!!
u nas chwilowe problemy tez byly ze spaniem, tzn budzil sie po 5 i wieczorem latwozasnac nie chcial,aleod 2 dni znowu nawet nawet spi...oby tak dalej...
wiecie co moj czort nie umie mowic "S"i "R" wiec nie chce mowic slow z tymilioterami a jak juz mowi to brzmia przezabawnie... ...ostatnio nauczyl sie mowic gorące i mowi "gogące"
,zamiast statek mowi "tatek".. i jeszcze "sz"nie mowi wiec wszystkie masz, dasz,chcesz koncza sie na Ś
wszystko zabawnie brzmi..ale najwazniejsze ze ruszylo hehe
Poiprosze o reszte dziewczyn ktróe nie przysłaly mijeszczena PW adresiku o przyslanie, bardzo prosze
tym razem zapisze w notesiku
za niedlugo jedziemy do"krainy fantazji" zeby sie Oskar wyszalal w pilkach i w ogole...jakies superto nie jest ale zqawsze cos... bardzo mi sie podobalo gdy bylam w warszawie i zBozenka_74 i jej chlopcami poszlysmy do Hula KUla tam to dzieci maja raj
ok zmykam bo znowoz sie rozpisalam jak szalona
a musze sobie marcheweczke do rosolku zetrzec aby nie musieci zanadto grysc