Ja juz taka zakrecona ze nie zrozumialam o co chodzi Nie mam kochana pojecia,na moje oko byla cipeczka jak nic,sprawdzali 2 razy jak zobaczyli w jakim jestesmy szoku,no chybaTo już pewno na milion procent,że źle Wam powiedzieli?
Ja Martus nie wiem czy sie doczekam zeby Artur do mojego brzucha Emilka powiedzia Ale Kubus to mowil codziennieMarcin juz mowi do brzucha Iga wiec zaakceptowal to imie-a na poczatku tak bardzo nie chcial
Dziwne?To kanal straszny jest,albo ja jakas ulomna i nie umiem sie tym poslugiwacno mowilam Ci dziwne to....
Artur mowi,ze moze ma po prostu malego?I nie widac za dobrze,ale po kim ma miec malego?Bo na pewno nie po nim Lepiej teraz bo On by chyba z tej porodowki wyszedl gdyby to na niego spadlo w taki sposob A tak juz zaczyna sie oswajacmiszka, hmmm, a do tej pory na każdym usg mówili,że facet i faceta widzieli??? No to mu pewno "coś" odpadło, hihi... Ale pomyśl sobie,że lep[iej się dowiedzieć teraz niż po urodzeniu, jeszcze byś pomyślała,że Ci dziecko podmienili
no taka zabawka dla osob ktore lubia sobie zajac czas wsuchiwaniem sie w cos czego nie slychacDziwne?To kanal straszny jest,albo ja jakas ulomna i nie umiem sie tym poslugiwac
no dlatego blady strach zapanowal teraz nad innymi wrzesniowkami-ze mna na czeleAle pomyśl sobie,że lep[iej się dowiedzieć teraz niż po urodzeniu, jeszcze byś pomyślała,że Ci dziecko podmienili
doczekasz sie...zobaczysz jaka bedzie coreczka tatusiaJa Martus nie wiem czy sie doczekam zeby Artur do mojego brzucha Emilka powiedzia Ale Kubus to mowil codziennie
do porodu sie oswoiA tak juz zaczyna sie oswajac
No dokladnie,ja musze przylozyc ,wysluchac i odlozy,bo K******nie mam czasu siedziec pol dnia i sie z tym......no taka zabawka dla osob ktore lubia sobie zajac czas wsuchiwaniem sie w cos czego nie slychac
Co Ty tylko mnie to spotkalo zobaczysz,pamietasz jak na samym poczatku ciazy juz mowilam ze sie tego boje,ze nie do konca wierze w ta plec z USG?No i masz babo placekno dlatego blady strach zapanowal teraz nad innymi wrzesniowkami-ze mna na czele
A i tak myslalam ze bedzie gorzej,bo on normalnie blady z tego USG wyszedl,ale juz jakby troche lepiejdoczekasz sie...zobaczysz jaka bedzie coreczka tatusia
jedz jedz a jak ja mialam wyrwany to mi kazal woda z sola przepukiwac i jak przez pierwsze 48h krew by mi leciala to dostalam specjalny gazik do zwiniecia i uciskania w miejsce tego zebaObiecalam ze dzis posiedze ,ale musze jechac z tym moim chlopem do szpitala bo mu krew z tej dziury po wczorajszym wyrwaniu leci i mi tutaj panikuje.Zreszta niech to zobaczy lekarz bo mi sie jeszcze w nocy wykrwawi Jezeli wrocimy szybko to bede jeszcze
no to SUPER oby jutro szybko minelojutro ostatni dzien pracy
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość