A ja dzisiaj bylam pracowita.. skosilam cala nasza trawe na ogrodku i na gorze i dwa male ogrodki na dole.. troche jednak tego bylo.. i jeszcze pozniej to wykapalam dziecmi moje slodkie i siebie tez

A teraz to juz tak od 21 00 moje skarbusie po kapieli sobie spia a ja odpoczywam ;)
Gabi to jest tak.. ze ja narazie tak specjalnie nie bede podejmowac tego tematu z moja tesciowa.. ale jak przy nastepnej okazjii bedzie sie zachowywala tak jak wczoraj to zwroce jej uwage i niech sie dzieje co chce.. moze sie obrazac ale tak jak to jest do tej pory to byc nie moze..

Jutro mamy tam do nich niby isc ale juz powiedzialam mojemu mezowi ze niemam zamiaru tam isc do nich wiec chyba zostaniemy w domu i dobrze .. bo to lepiej dla mnie.. wiem czasami zachowuje sie jak tchorz i wole unikac konfliktow ale na dluzsza mete to sie tak nieda uciekac.. jak powiedziala Basia to moje dzieci i ja decyduje co wolno a co nie

A czy moja tesciowka zrozumie?? Niemam pojecia.. jak ja znam to sie moze obrazic i sie juz wcale nie bedzie odzywac i moze sie poczuc niepotrzebna.. wiem ze moja tesciowka tez widze ze ma rozwiniety instynkt babciny.. i ona juz chyba tak niewiem moze swiadomie wtraca mi sie do wychowania Nicolki co mnie doprowdza do czerwonej goraczki.. i bardzo irytuje ale jak glupia siedze cicho..

No nic dosc tych smutasow juz.. Bylo minelo,i nastepnym razem bede reagowac ..
Milej nocki i dobranoc ja sie poloze chyba szybciej dzisiaj spac .. a u nas teraz w nocy pada deszcz.. dobrze ze trawke mam super pocieta buziaki papa