doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 sie 2008, 22:18

Doris chcialam jeszcze o tych półkach! fajowe są bardzo, też brałam je pod uwagę...ale kurczę jednak cena jakos mnie odstraszyła, bo ja bym musiała z 4takie szafki kupic, a to juz mam solidna komode, która posłuży lata. Ale ogólnie meble urocze!
no ja niestety na razie nie urządzam pokoju dla Kingi bo nie mam takiego wolnego... a chce miec chociaz coś porządnego na zabawki by nie byly rozwalone dlatego chce to kupic. ale jak w przyszlym roku kupimy mieszkanie to urządze super pokoik Kindze!!! jak oglądem te mebelki i inne cacuszka to jestem zachwycona i napalona!!!

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

24 sie 2008, 22:30

Doris,wcale Ci sie nie dziwie ze jestes podjarana tymi mebelkami...w Ikei to my juz z Arkiem wybralismy sobie znaczy sie Mayci wzor pokoiku i taki jej odwalimy kiedys...oze uda sie linka wkleic...

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 sie 2008, 22:32

a ja własnie skonczyłam ogladac "krwawy diament", widziałyscie? normalnie masakra co moze sie dziac...
poza tym, no zborra mnie zabiła ta impreza, swietnie..ale tak jak doris pisze ja po takiej dawce alkoholu juz na pewno bym nie skakała na parkiecie :ico_haha_01: no i maz nawet dołaczył to juz jakis pozytywny postep..chyba ze obawiał sie puscic ciebie sama :ico_noniewiem:

no ja sie kapie z Mila bo boje sie ze ona mi sie utopi w tej duzej wannie, ona fika wstaje w kapieli i tak sama, mogłabym jej nie ogarnac spoza wanny :ico_noniewiem:

glizdunia a co to macie za swieto?? :ico_noniewiem:

to teraz lece jeszcze do mojego marnotrawnego meza, moze jakos mi zrekompensuje wczorajszy wieczor :ico_noniewiem:
:516:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

24 sie 2008, 22:36

niestety sie nie uda wkleic linka ale moze kojazycie z ikei taki pokoik z cieplozielonymi scianami i sosnowymi mebelkami?taki chcielibysmy dla niej...

[ Dodano: 2008-08-24, 22:39 ]
tutaj w UK jest 8 takich swiat w ciagu roku i sa one ustalone chyba przez to by zrownowazyc dni wolne od pracy,wypadaja zawsze w poniedzialek....bo ogolnie nie ma swiat panstwowych ....

Lady,a wiesz co Maya tez fika w wannie,udaje ze plywa i wstaje...i chodzi...i jest ok ...sprawdza sie rewelacyjnie mata antyposlizgowa....raczej nie ma szans zeby pod moja opieka sie jej cos stalo...mysle tez ze czy jestes w sroddku czy na zewnatrz wanny nie robi roznicy przy kapieli...choc przy ubieraniu sie napewno latwiej ja zwyczajnie wyjac z recznikiem niz jeszcze siebie wycierac itp.....

[ Dodano: 2008-08-24, 23:14 ]
oj matko,poszlam pod prysznic a w tym czasie Maya spadla z lozka...ale nie tak normalnie tylko siedziala zaplakana miedzy lozkiem a szafka nocna ktora mamy w nogach lozka :ico_olaboga: ...przerwa ma jakies 15-20 cm i ona tam sie zmiescila i Arek ja znalazl z koralami w rece :ico_noniewiem: ....czy ona lunatykuje?nic jej sie nie stalo,poszla spac od razu....

kate_k82
Śmigam już bez trzymanki po forumku
Śmigam już bez trzymanki po forumku

25 sie 2008, 08:40

Glizdunia no ale się przytrafiło, może po prosty wstała i chciała sie pobawić, no i przerwa była to w nią wpadła dobrze że jej sie nic nie stało

Zbora Ty to masz łeb, ja mogę wipić 2 piwa i więcej w siebie nie zmieszcze

wczoraj udało nam się wyskoczyć, bez Mat, oczywiście teściowa moja to franca i na pytanie czy zostanie z Matem powiedziała że jesli nie będzie płakał i że nie długo .... co za cholera

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 sie 2008, 09:07

GLIZDUNIA, dobrze że Mayi sie nic nie stało po tym upadku. a czy takie małe dziecko może w ogóle lunatykować??? :ico_noniewiem:

kate_k82, fajnie, że gdzieś wieczorkiem wyskoczyłas bez Mata. ja też bym chciała gdzieś wyjść bez Kingi...

ladybird23, nie widziałam tego filmu, a o czym on jest??

ja dzisiaj mam chyba dzień lenia - nic mi się nie chce robić!
miałam posprzątać, umyć okna itp, ale przełoże to na jutro chyba, że później mi się zachce... jestem jakaś zmęczona i nie swoja...

[ Dodano: 2008-08-25, 10:29 ]
a tu znowu pustki...

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

25 sie 2008, 12:51

witam sie...Maya juz na drzemce....kaszki nie chciala znowu...trudno...pogoda taka ze nic tylko przespac caly dzien...masakra jakas z ta pogoda tutaj w tym roku :ico_olaboga: ...A. ma nowa rozrywke,bo on tak sie napala i probuje oszczedzac na nowe autko i wogole...a wczoraj doszedl do wniosku ze moze jednak zreperuje stare i sobie doda jakis bajer i pojezdzimy nim jeszcze dluuugo...no ok.i teraz szuka tych "bajerow"na necie i zamawia :ico_olaboga: ...jakies kratki i wogole...az sie boje co on to powymyslal :ico_noniewiem: ale ma radoche przy tym....

ja domek ogarnelam,jeszcze jedna lazienke by sie przydalo sprzatnac bo mamy miec dzis gosci...a tak mi sie nie chce ze szok!!poprasowalam nawet z rana wiec prace fizyczna juz na dzis odbebnilam nie? :ico_oczko: ...musialam powyrzucac Mayci spodenki ktore na kolanach sa czarne od zjezdzalni :ico_olaboga: i wogole taka gora zamalych juz ciuszkow i takich przykrotkich poszla do wora....a wyjelam znow jakies nowe-ja to najchetniej bym jej i mi oczywiscie tez powymieniala cala garderobe na nowsza :-D ...musze zaproponowac Arka kuzynce jakis wypad na duuuze sklepy...ona lubi takie szalenstwa wiec moze sie wybierzemy gdzies bo Mayci chce kupic kurteczke na jesien,bo ma same bluzy i polary ktore sa praktyczne ale jedna kurtka by sie przydala....a mam dla nij beret wiec musze do niego cos dopasowac :ico_haha_01:

[ Dodano: 2008-08-25, 14:12 ]
dziewczyny na necie juz jest nowa kolekcja butow z Clarksa na jesien -zime...matko jak mi sie nic nie podoba :ico_olaboga: ...a te ceny...za chyba zimowe kozaczki trzeba dac 32f....i jeszcze maja mi sie nie podobac? :ico_zly: .....kozaki jakies wybiore ale jesienne polbuty to masakra,ja nie chce takich brych brazow ...same ciemne te buciki robia na te pore roku...

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 sie 2008, 14:14

GLIZDUNIA, u mnie tez pogoda na przespapanie calego dnia... z tym ze ja nic nie zrobilam... bo ty to widze od rana pracus jesteś!! :ico_brawa_01:

Kinga juz po drzmce i ja też, ale to z chęcia bym jeszcze pospała, ale niestety Kinia nie chciała... szkoda...

A co do pasji twojego A. - faceci czasami tak mają. przymknij na o oko i będzie ok :ico_oczko:

[ Dodano: 2008-08-25, 14:20 ]
GLIZDUNIA, a zapodaj linka do tej kolekcji. ja to sie jeszcze butami na jasien i zime nie interesowalam :ico_wstydzioch: tzn chce Kindze kupic jakies adidaski na jasien bo to chyba wygodne i jakies jeszcze ale nie wiem jakie... :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

25 sie 2008, 14:49

http://www.clarks.co.uk/
Doris,musisz kolejno wchodzic na menu,potem kids a potem first shoes....no i juz bedziesz widziala buciki dla dzieci

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 sie 2008, 14:58

GLIZDUNIA, no faktycznie raczej w ciemnych barwach te buciki... ale niektore niczego sobie - tylko kazdy ma inny gust, a o gustach sie nie rozmawia. moze poszukaj gdzie indziej jeszcze bucików, co?? czy nie masz tam u siebie nic innego ciekawego??

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”