dziendoberek
Iwonko nie ma za co...
moj czort dzis wstal o 6 i od rana znowoz kredki i kredki ja teraz z nim nie moge nic innego robic tylko malowac i rysowac..najlepiej jak tylko siedze i rysuje a on pozniej "koloruje"
zaczynam cos robic w domu a on biegnie i krzyczy ze mam mu dac reke i ciagnie mnie do stolika i do kredek
a ja nie lubie rysowac bo po pierwsze nie umiem a po drugie jakos nigdy nawet jak bylam mlodsza nie przepadalam za tym az tak i mi zostalo...no ale coz trzeba sie zmusic
ja na prawde bardzo bardzo zaluje ze to prywatne przedszkole_zlobek gdzie pracowala moja przyjaciolka zamykaja i robia z niego normalne panstwowe
juz mialam plana zostawiac tam na kilka godzinek dziennie Oskara a tu nic a w poblizu niczego takiego niestety nie mamy
Oskar uwielbia dzieci ale tez czasem jak juz jest z nimi to zaczyna zabierac zabawki, wyrywac...czesto wystarczy ze wytlumacze ale czasami nie....a w domu sie dzieli prawie zawsze
w piaskwonicy juz tez bez problemu sie dzieli zabawkami ..
za niedlugo jak wypije kawke idziemy an sapcerek bo slonko swieci i trzeba wykorzystac ze nie pada...
Iwonko za ile tego quada kupilas??? bo tez chcielismy cos takiego kupic malemu ale na razie orientowalisdmy sie tylko na allegro i te co nam sie podobaly kosztowaly ok 500 zl
a nie chcemy mlodemy takiego drogiego kupic bo wrzesien zabija nas z wydatkami, moja szkola 1700, ubezpieczenie i przeglad samochodu jednego, urodziny malego a gdzie reszta
no i teraz jeszcze musze liczyc te comiesieczne wizyty u ortodonty, co prawda zwykla wizyta 60 zl ale co jakis czas beda mi luk wymieniac i to juz 150 zl
ach ach w totka chce wygrac i nic
Gabrysiu Emilka na pwno super sobie poradzi w przedszkolu tym bardzoej ze jeszcze rok zostal i sie przez niego na pwno zmieni, usamodzielni sie jeszcze bardziej! zobaczysz bedzie dobrze i jej sie spodoba...
a moze tak wszystkie poslemy dzieci do Kasi