Iwonko ja porzadnisia buahahahhaha sprzatam dlatego bo mam spa ktory codziennie zostawia po sobie siersc...a do tego syfiasta rodzine ktora brudzi za 15 osob ocnajmniej, wszedzie okruchy, plamy na panelach bo zamaist wytrzec jak nakropia woda to pozniej to rozcieraja...gdyby mnie to nie razilo w oczy to bym olala i nie sprzatala, ale to nawet tak dziwnie by wygladalo, ze siedze na tylku w domu i nic nie robie a syf wszedzie...
do tego strasznie sie u nas kurzy bo okna cale dnie otwarte a pylkow moc lata, dio tego podlogi i sciany na dole nie wytynkowane wiec przez to wiecej kurzu i podjazd piaszczysty wiec wszystko do domu wchodzi -po prostu musze sprzatac a nie lubie tego-oj nie lubie
Czort spał 3 godziny i 20 minut, wstalw super humorze obsikany [po pachy...materac sie suszy, przescieradlo w praniu...przes spaniem rtobil siusiu ale juz dawno nie spal az tak dlugo i 2 godziny wytrzymywal bez problemu a tu wpadeczka...
do twj pory idzie nam tylko pielucha na noc, bo nawet jak juz gdzies jedziemy to nie bierzemy pieluchy, chyba ze do krainy fantazji bo tam sie rozbawia i zapomina o wolaniu
[ Dodano: 2008-08-26, 14:43 ]
dzis chyba sie spotykamy z moja kolezanka i jej 7 miesiecznym synkiem...wlasnie sie umawiamy smsami