czekamy na fotki jak tylko znjadziesz chwileJestem na sekundke z Nicolinka na rekach pozniej napisze wiecej i wkleje foteczki buziaki dla was paa
Izus, tez bym chciala zeby mi chociaz na chwilke Asie podmieniliwczoraj to mi podmienili synka..spal do 8. 30..potem na spacerku byl taki grzeczny ze szok..w domu spal 3 godzinki....pojechalismy po poludniu na zakupy i grzecznie siedzial w samochodzie..wróclisy i szybko zasnął...
szok...gdzie jest moje dziecko???
Dzięki diem hehe, ano może dlatego ze włoski my urosły, ma świetną czuprynkę na środkuMaggie ...ale takiego antosia jeszcze nie widzialam ... usmiechniety jakos tak inaczej niz zwykle ( mam na mysli zdjecia , ktore tu prezent.) i z przepiekna czuprynka .... cudowne foto
To też napewno Aginkomoże to dlatego że nasze bobasy wyrastaja z niemowlęcego wyglądu .....
Iwonko no to super, milusio ze strony teścioówkimy swieta spedzamy tez rodzinnie i to dosyc sporo nas bedzie bo prawie 15 osob ....tesciowa wszystkim na gwiazke sprezentowala wyjazd do ciechocinka na swieta ....tak sie ciesze..bedzie juz cieplo bedziemy spacerowac ....odpoczniemy ...bez szykowania i bieganiny ....super .....uwielbiam swieta i cale przygotowania wczesniej ale teraz jakos bedzie tak inaczej ...fajniej ...jejku jak my dawno gdzies nie bylismy tak na dluzej
A my dziękujemy TobieDziekuje dziewczynki ze jestescie, kazdej z osobna :ico_buziaczki_big:
Mówię Ci ze poprostu matuś doprasta do roli starszego braciszkawczoraj to mi podmienili synka..spal do 8. 30..potem na spacerku byl taki grzeczny ze szok..w domu spal 3 godzinki....pojechalismy po poludniu na zakupy i grzecznie siedzial w samochodzie..wróclisy i szybko zasnął...
szok...gdzie jest moje dziecko???
Antoś też ostatnio tylko siam i siamAda je serek jest cała umorusanaale co tam niech się uczy sama jeść
mi się zapomniałoA tak wogule to wypadaloby zebym powiedziala Wam dzien dobry!
Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość