ostatnio znow nie podobaja mu sie spacery, wiec dzisiaj znowu sobie poplakal i usnal..... a jescze chwila i pewnie bym zmiekla i go wziela na raczki...
mam nadzieje ze dzisiajsza nocka bedzie lepsza i nie bedziemy sie budzili co 1,5-2 godz.

ja juz sie nie łudzę i jestem przygotowana na to samo kazdej nocy. U mnie to samo co u Ciebie. W nocy go nawet przebiralam, czyscilam mu nos, bo juz nie wiedzialam co mu jest. Juz glupieje. Ale pojutrze do lekarza, wiec sie dowiem czy ma mocno rozpulchnione dziasla. MOze znajde z lekarzem jakas odpowiedz na te szystkie watpliwoscimam nadzieje ze dzisiajsza nocka bedzie lepsza i nie bedziemy sie budzili co 1,5-2 godz.
wlasnie o tej myslalam, tylko ciekawe czy ze smakiem trafie.ja daję z bobovity
http://www.allegro.pl/item419646684_max ... ratis.htmlemilia a jaki ten fotelik?
nie martw się mój Franek też niewiele przytył od ostatniego miesiąca bo tez zaledwie 500 gram. Czytałam że dzieci po 6 miesiacu tyją do 500 gram mieięcznie wiec nie ma sie co martwic. Franuś jest po Hani najstarszy a waży 6300. Wszystko zależy od dziecka.Ale zmartwilam sie bo dwa miesiace wczesniej wazyla 6900 a teraz 7300 czyli bardzo niewiele przybrala choc wyglada ok.
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość