No jednak popisałyście troche jak poszalam
Na początek Sylwia witaj na wątku
, teraz zrobiłas nam konkurencje do Wrocka bo tak to było nas duzo w Krakowie ale co tam jeden więcej pretekst żeby ruszyć cztery litery i się przejechać. Co do niejedzenia Patryka to nie wiem czy doczytałaś ale ja i Yvone mamy podobny problem choć odpukac od paru tyg Tosia mnie zadziwai , oby jej się nie zmieniło.
Anita- wiesz z tymi duzymi miastami to kwestia przyzwyczajenia, ja na przykald w małych ma wrażenie, ze jest ciut nudno, ale na penwo duzo spokojniej i na wchowywanie dzieci lepiej. Wszystko ma plusy i minusy. A co do Korków to ja sobie nie wyobrażam co się będzie działo w Krakowie od wrzesnia
bo wszystkie kluczowe ulice są w remoncie i pare węzłów komunikacyjnych tez, chyba sie przerzuce na rower albo piechotą będę chodzić.
A co do chudnięcia, to niestety został mi brzuszek po ciąży, jak się dobrze ubiore to tego nie widać, ale ja czuje jak siadam i mi się zwija, za pewne bez ćwiczeń nie zejdzie ale jakoś nie mam ani czasu ani weny żeby coż ze sobą robić
leń ze mnie.
Marta- nie ma problemu wszystko Ci powiem tylko dalej mi nie napisaalś w jakiej części Krakowa bedziesz mieszkać, a mnie to niezmiernie ciekawi z wiadomych względów
WIsienko- trzymam mocno kciuki, żeby Ci sie udało znaleźć prace która da ci zatysfakcje i pieniążki w jednym!
Aga- bidulka ta twoja Julcia, mam nadzieje że teraz będzie już tylko lepiej!, A co do kapieli za pewne się nie zrazi tylko pokocha wode jeszcze bardziej.
No a ja się będę zabierac do wklejania waszych fotek:) Młoda póki co bawi się klockami, dostała jeszcze od cioci na urodziny taka drewnianą koparke zprzyczeppką na której są klocki i ta komparka, czy dźwig ja się nie znam ma magnes i można te klocki z przyczepiki przenosić, polecam, zwłaszcza dla chłopców, do zakupienia w ikei
[ Dodano: 2008-08-27, 09:51 ]
wrrr ale się wiesza TT jak dodaje zdjęcia, ech chyba mają słaby serwer!
[ Dodano: 2008-08-27, 10:18 ]
apropos jedzenia to polecam wam danonki mus&serek, chyba że już wypatrzyłyście, Tosia je wprost uwielbia, własnie wsunela jeden, dostała soczku i poszła spac na drzemke!
[ Dodano: 2008-08-27, 10:19 ]
Ufff udało mi się wszystko dodac. Albo mi sie coś z kompem dzieje, albo dziś sieć słabo działa bo muli strasznie, niemniej wsadziłam fotki:
http://www.tik-tak.pl/forum_dla_rodzico ... 59#4580759
No i reszta dziewczyn czekam na foty!!!!