tutaj brzuszek moimi oczami gdy siedze (na podłodze inaczej rady nie daje)przed komputerem

URL=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f9b ... 2fbe3.html]

a tutaj my w całej okazałosci

ja nie mam pojecia ile mam wod wiec jeden problem mi odchodzibo wskaznik jest do 25 a ja mam 24 czyli gorna granica normy.Mam nadzieje,ze wszystko jest ok i nie jest to jakies wielowodzie bo ono czesto swiadczy o wadach wrodzonych
wiesz ja nie wiedzialam ze to ma jakies znaczenieWiesz oczywiscie troche sie tym martwie bo wskaznik jest do 25 a ja mam 24 czyli gorna granica normy.Mam nadzieje,ze wszystko jest ok i nie jest to jakies wielowodzie bo ono czesto swiadczy o wadach wrodzonych
Wiesz co,ja tak 3 tygodnie po porodzie zalozylam pierwszy raz i nosilam go dobrze ponad miesiac,ale non stop,nawet w tym spalam.Teraz jak bede miala dziecko w domu pewnie bedzie trudniej,ale no,tak odczekalam az sie macica obkurczy.Miszka a tam wczesniej Ci sie pytalam o ten pas???Nie wiesz od kiedy go sie stosuje bo ta baba w aptece mojemu tacie powiedziala ze nie wczesnioej niz od 4 tyg po porodzie
Mozna sobie sprawdzic na ostatnim wyniku USG to jest wartosc AFI powinna byc miedzy 5 a 25,lub max 95 percentils.Ja mam 24 wiec w cholere ale jeszcze niby w normie,mam nadzieje ze mi nie przybywa.Juz chce urodzic,bo sie k***********tak martwie wszystkim ,ze chyba zwariujewiesz ja nie wiedzialam ze to ma jakies znaczenie mi nikt nigdy wod płodowych nie sprawdzał
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 1 gość