ja dosłownie na chwile, w interesach, więc przepraszam...
w przyszłym tygodniu sie poprawie, na razie mase latania....
mmarta81, jesteś?
Babeczko, wyslij mi ten numer na nk normalnie. Jeszcze raz dzieki!!!!
no wlasnie dlatego czytalam ze niby ta 1 szczotka do wlosow malenstwa musi byc w miare twardai tylko trzeba wyczesywac po kapieli ladnie
Pati no to trzymam kciuki moze u Ciebie cos sie zacznie bo u mnie sie nie zanosidzis mam wizyte u gina zobaczymy co powie, mam nadzieje, ze juz tam cos sie dzieje, bo nie mam juz sily....
ja tez tak slyszalam przez pierwsze tyg zeby woda myc...ale juz na potem bedzie...bo znajac moje szczescie to Igusia bedzie takie kupki mi co chwile walic ze z 1 kopieli dziennie zrobi sie 6Otoz rozmawialam o tym z moja polozna juz wczesniej i ona powiedziala ze to nie jest potrzebne, bo najlepiej myc sama woda
Mi tez dretwieje w nocy prawa dlon,az mnie to czasami budzi i nie moge ruszyc palcami nie mam czucia Nie mam pojecia co to jest,moze serce?cala noc mi dretwiala prawa dlon -jezu juz mnie to tak wkurza boli jak cholera co to jest????????Moze jakiejs witaminy mi brakuje bo od tej akcji ze po witaminach rosna wieksze dziaci przestalam brac
No i ja tak slyszala,ze tak sie robi jezeli dzidzia ma ladna skorke.Dziewczyny ja juz sie zarejestrowalam do Doktora na dzisiaj w przychodni,bo nie spalam trzecia noc przez bol glowy-cos jest nie tak,rozumiem jeden dzien ale 3?Nie jade do szpitala chyba ze mi powie lekarz,ale to jest jakis szok z ta glowa,nigdy mnie tak nie bolala.Nie jestem jakos strasznie spuchnieta,jak to rano troszke stopy no i ciscienie mam 128/78 nie mam pojecia k***co sie dzieje,moze faktycznie jakas cukrzyca albo co?Moja polozna nie odbiera telefonu,nagrala sobie wiadomosc ze bedzie od 1 wrzesnia,a ja jej dzisiaj potrzebujeNa temat tych balsamikow i plynow do kapieli to wypowiem sie pozniej, albo teraz
no to Ci wspolczuje kochana boze 3 dni to juz przegiecie...moze wszystko jest ok-slyszalam ze od jakiegos hormonu tak leb lupie ale daj zaraz znac jak wrociszDziewczyny ja juz sie zarejestrowalam do Doktora na dzisiaj w przychodni,
ja ide 2 do tej mojej poloznej ciekawe po co???nagrala sobie wiadomosc ze bedzie od 1 wrzesnia,a ja jej dzisiaj potrzebuje
serce????????? ale to to chyba mam zdrowe....boze co to jestNie mam pojecia co to jest,moze serce?
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość