Hej kochane.
Dominisia ale Jasiu się zmienił
wygląda jakby miał ze 2 latka
Fajnie że już jesteś i nas więcej na tak długo nie zostawiaj i ty Mamo Zuzi też
Majandra u nas wysypka tez dalej jest,już nie jest taka duża jak była tydzień temu ale jeszcze jest widoczna a miałam dawać zyrtec tylko do czasu aż wysypka nie zejdzie a ona nie schodzi a ja nie wiem czy tak długo mogę ten zyrtec podawać
i ja tez nie wiem od czego Kacper ją ma,dziś na policzkach miał znów czerwone plamy i tak myślę że może od pietruszki bo dodałam natkę dziś do zupki
Mamo Zuzi no u mnie tak samo z tym okresem,miałam owulację jakieś 1.5 tyg. temu kiedy miałam dostać okres więc tez liczę że dostanę gdzieś w piątek a na PMS pomagają mi tylko słodycze,dobrze że chociaż one
Fajnie że dostaniesz ten zasiłek coś jakby stypendium
No to grono studentek sie nam powiększa na wątku
Eve no najgorsze jest wydać tyle kasy na pierdółki
A my z Kacperkiem byliśmy u rodziców Ł i było bardzo fajnie
Kacper z Kubą tak ze mną szaleli że uśmiałam się za wszystkie czasy,Kacper mnie ciągał po domu po wszystkich zakamarkach a Kuba wskakiwał mi na plecy i tak chcieli ze mną chodzić albo łapali mnie oboje za nogi i tez chcieli tak chodzić albo gadali sobie albo przeskakiwali pomiędzy moimi nogami,normalnie ubaw po pachy
Wypiłam sobie dwa piwka i już mi dziś lepiej
Idę do łózia,pustego narazie
ale jeszcze troszkę ponad tydzień i już nie będzie puste
A jutro będę mieć swój aparat
wreszcie
Dobranoc dziewczynki,mam wrażenie że jeszcze coś miałam napisać ale jak mi się przypomni to napisze jutro