Awatar użytkownika
Ika202
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 sie 2008, 22:33

ja polecam kosmetyki Nivea wg mnie są rewelacyjne u mnie np te jonsona odpadają o wywołują alergie u moich maluchów po za tym jeszcze bardzo dobre są te płyny do kąpieli i kremiki i te inne dupereli Oilatum :ico_oczko: no i obowiązkowo Sudocrem :ico_oczko:

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

27 sie 2008, 23:13

hej hej :-)

ja na minutkę - dobranoc Laseczki :-) do juterka

Awatar użytkownika
Sandrusia
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

28 sie 2008, 01:44

Witam z rana :-D . Ja dzis cos wyjatkowo spac nie moge. Kurcze porobilabym z nudow jakies porzadki ale mezus jeszcze spi, wiec mu nie bede przeszkadzac. Ostatnio wcinam nieziemskie ilosci migdalow i orzechow laskowych w czekoladzie. Normalnie nie moge sie opanowac a pozniej mnie mdli po tym. Ja to do normalnych ludzi nie naleze... Pogoda do kitu wiec caly dzien przesiedze pewnie w domu.

[ Dodano: 2008-08-28, 02:22 ]
jejku, wlasnie znalazlam na allegro to plecane przez Was Oilatum, no ale cena kosmiczna :ico_szoking: sama emulsja do kapieli to wydatek 60 zl na miesiac. Przyznam, ze na 100% tej serii nie bede kupowac. Ja tu u siebie znalazlam Nivea z takich znanych europejskich marek ale bede tez sie starala wyprobowac rowniez japonskie produkty, bo tutejsze kosmetyki dla doroslych sa naprawde rewelacyjne wiec dzidzi tez moze podpasuje.

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 sie 2008, 08:30

hej dziewczyny ja juz wstalam musze posprzatac troche ale pusto bez dywanow i zaslon... cholera;//

ide zaraz do sklepu i internet dzis przyjdzie mi naprawic kupie anonse bo chce przestroic ta konsole by miec fajne gry ehhh

mala sie nie odzywa cisza jakies spokojne te moje dziecko;/ a ja tylko gupia sie martwie

Awatar użytkownika
Sandrusia
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

28 sie 2008, 08:37

mala sie nie odzywa cisza jakies spokojne te moje dziecko;/ a ja tylko gupia sie martwie
nie zamartwiaj sie kochana, moja Fasola tez rzadko daje o sobie znac czasem tylko raz na trzy dni mi w brzuszek puknie. Moze jest pupa do brzuszka ustawiona.

Awatar użytkownika
gaga22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

28 sie 2008, 08:42

Ja też już wstałam. Dziś zaplanowałam chodzenie po urzędach, więc muszę się uzbroić w cierpliwość żeby mnie cholera nie wzięła. Poza tym muszę podskoczyć na chwilę do pracy.
Moja dzidzia dzisiaj też wyjątkowo spokojna, bo najczęściej szaleje od rana.

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 sie 2008, 08:47

gaga wspólczuje chodzenia po urzedach... mnie sie dzis nic totalnie nei chce... dziewczyny noi nie wiem jak juz ta plame zmyc a jak mowie przetarlam sfe zwykla wodą i taka plama powstala;/

Sandrusia hmm to dobrze ze nie jestem sama:D ale przytylo mi przytylo....a ci?

zaraz ide do sklepu tylko glowe umyje i troche ogarne reszti...a tata i tak dzis musi przyjsc i mi lustro wieszak i polke zamontowac

[ Dodano: 2008-08-28, 08:48 ]
a zapomnialam zamowilam juz plyte z kursem do paznokci:D jeszcze dzis posiedze i poszukam zestawow do zelu jesli nie znajde nic ciekawego to skompletuje sobie:D i bede sama paznokcie sobie robivc:) ja to po prostu uwielbiam:d

Awatar użytkownika
Sandrusia
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

28 sie 2008, 08:49

Dziś zaplanowałam chodzenie po urzędach
no to zycze powodzenia i duzo cierpliwosci :-D ja to sie do biegania po urzedach nie nadaje, bo podusilabym te baby co tam pracuja :ico_zly:

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 sie 2008, 08:52

Dziś zaplanowałam chodzenie po urzędach
no to zycze powodzenia i duzo cierpliwosci :-D ja to sie do biegania po urzedach nie nadaje, bo podusilabym te baby co tam pracuja :ico_zly:

ja tak samo:D

Awatar użytkownika
Sandrusia
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

28 sie 2008, 08:54

taka plama powstala;/
a na czym masz ta plame, bo jakos nie moglam sie doczytac
kursem do paznokci
oj to super :-D zelowe trzymaja sie o wiele lepiej niz inne pazurki podczas ciazy. ja sie kiedys bawilam w akrylowe ale to dziadowstwo strasznie smierdzi, no a teraz mam swoje naturalne zeby odzyly zanim dzidzia sie urodzi.

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”