Awatar użytkownika
gaga22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

28 sie 2008, 09:16

Dziewczyny dzięki za wsparcie przyda się. :-D :ico_haha_02:

A co paznokci to ja nigdy nie miałam ani akrylu ani żelowych. Swoje miałam zawsze bardzo twarde, a w ciąży to już ledwo je mogę obcinać cążkami. Ale za to lubię je sama malować i mam cały zestaw lakierów do robienia wzorków. :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
perelka25
Specjalista od nawijania
Specjalista od nawijania

28 sie 2008, 09:24

dzien dobry :ico_haha_02:
wiecie ze ruchy dziecka mozna wywolac pijac bardzo l
slotka herbate ,ogolnie dzieci lubia slodycze i reaguja na nie dosc zywo :ico_haha_02: ja bym wypila ta herbate ale nie moge boje sie ze wzgledu na bakterie ,ale polecam pomysl :ico_haha_02:.A u mnie maluch szalal cala noc i dzisiaj rano tez teraz spokoj.Z tymi ruchami chyba musimy jeszcze poczekac by byly one systematyczne ,tak mi sie wydaje.Ide robic platki to papa

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

28 sie 2008, 09:24

gaga22, noo, trzymam kciuki za Twoje pokłady cierpliwości, żebyś z któregoś urzędu ze skalpem nie wyszła :-D ;-) też podziwiam, ja niestety odkładam zawsze takie urzędnicze tematy na ostatnią chwilę

ja raz zdurniałam i nałożyłam sobie akryl a potem żelowe.. :ico_puknij: potem 4 miesiące moje własne paznokcie dochodziły do siebie....
Ale za to lubię je sama malować i mam cały zestaw lakierów do robienia wzorków. :ico_haha_01:
ja mam tak samo :-) tylko zaczynam kupowanie lakirów od początku,bo mój Chłop nie chciał spakować tej wielkiej reklamówy lakierów do auta, jak tu jechaliśmy :-D

Awatar użytkownika
secret25
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

28 sie 2008, 09:25

Cześć Dziewczyny :-D
My już po śniadanku,facetów wyprawiłam na zakupy więc mam chwilkę spokoju.Niestety małą chwilkę,bo muszę odkurzyć i pranie nastawić :ico_noniewiem:
Dziewczyny co robicie dzisiaj na obiad,bo ja jakoś weny nie mam,może od Was coś ściągnę.Coś w ogóle ostatnio jeść mi się nie chcę,jem bo wiem,że muszę :ico_noniewiem: Zbliża mi się połówka ciąży,a mam 4,5 kilo na plusie,przy Bartku w tym momencie ciąży ważyłam już 7 kilo więcej :ico_szoking:,tylko pół kilo przez ostatni miesiąc przytyłam,nie wiem może to za mało.Mama mnie straszy,że dziecko z niedowagą urodzę :ico_placzek:

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

28 sie 2008, 09:26

A u mnie maluch szalal cala noc i dzisiaj rano tez teraz spokoj.
kurczaczki, Ty się módl, żeby Twojej Dzidzi tak nie zostało :-) ja to pod koniec ciąży z Młodym zapisywałam, kiedy jest aktywny i to się sprawdziło potem, jak juz się urodził :-)

[ Dodano: 2008-08-28, 09:27 ]
tylko pół kilo przez ostatni miesiąc przytyłam,nie wiem może to za mało.
Kochana, póki się dobrze czujesz to jest wszystko w porządku :-) a wzięłaś pod uwagę stresy ostatnie?? ja od 2 tyg nic nie przytyłam, ale z tego wszystkiego mam mniejszy apetyt...

Awatar użytkownika
secret25
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

28 sie 2008, 09:28

ja to pod koniec ciąży z Młodym zapisywałam, kiedy jest aktywny i to się sprawdziło potem, jak juz się urodził
To taki spokojny ten Twój syneczek? :-D To nic tylko się cieszyć,ja mojego w miejscu utrzymać nie mogę :-D

[ Dodano: 2008-08-28, 09:29 ]
Kochana, póki się dobrze czujesz to jest wszystko w porządku a wzięłaś pod uwagę stresy ostatnie??
Pewnie masz rację,ja to w ogóle z tych bardziej stresujących się jestem :ico_noniewiem: ,a jak mnie coś wkurza to nic przełknąć nie mogę.

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

28 sie 2008, 09:32

To taki spokojny ten Twój syneczek? :-D To nic tylko się cieszyć,ja mojego w miejscu utrzymać nie mogę :-D
nie nooo, secret25, sprawdziło się na pierwsze kilka miesięcy... on wcześniak był i bardzo spokojny... jak płakał to robił "fle, fle" takie cichutkie, jak mała owieczka :-)

Awatar użytkownika
Sandrusia
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

28 sie 2008, 09:34

tym momencie ciąży ważyłam już 7 kilo więcej
a na mnie tu krzycza, ze 7-10 kg na plusie to optymalna waga jaka mozna przytyc do KONCA ciazy :ico_szoking: :-D jak pojde we wrzesniu do ginki to pewnie mnie zrypie za kilogramy na plusie, bo ja nie mam wagi w domu wiec nawet nie moge sie kontrolowac ile mi przybylo.

Awatar użytkownika
secret25
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

28 sie 2008, 09:35

jak płakał to robił "fle, fle" takie cichutkie, jak mała owieczka
Ojej Bidulek,a mój to najgłośniejszy na oddziale noworodkowym był i zostało mu to niestety :-D

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 sie 2008, 09:35

ja mam 6 kilo na plusie i to w ciagu miesiaca;/

sandrusia na sofie mam plame:( to jest taki delikatny ,aterial jak maskotki teraz z tego robia i woda wytarlam i plama jest takie odbarwienie ehhh

oj wy wszyscy juz czujecie a ja jakos malo!!! chyba za duzo tluszczu mam:D

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”