Dominisiu to straszne co piszesz
ja też uważam że na noc powinni zostawić was w tym szpitalu, jednak pod opieką lekarzy człowiek czuje się pewniej. A lekarz powiedział ci co było przyczyną że takie "cos" zrobiło się Jasiowi?? Biedactwo tyle się już nacierpiało
. Pisz na bieżąco co u was. Mam nadzieje że teraz to już dobrze wyczyścili i będzie szybko się goiło.
Dominisia, aż mi się płakać chce
mi też
a ja właśnie dostałam
ja tez chce , ja tez
-Kicia chyba piwka pomogły
ja własnie drinkacza ciągnę może też poskutuje
Mamo Zuzi widze że zorganizowana jesteś na maxa, mi to chyba by się już nie chciało na ten basen gnać
Naprawdę mega podziw
Teraz jeszcze fajnei bo masz mamę, więc pewnie obiadek ugotuje a potem będziesz gotowała bo dziewczynki pewnie w przedszkolu i zerowce zjedzą co? Twój J do której pracuje??
Eska ja sobie niewyobrażam miec dwójke takich urwisów w domu
Ja też nie
Ostatnio jak bylam z Olkiem w sklepie stanął przy mnie jeszcze chłopaczek lat 2 może 3 i taka babcia zapytała mnie czy ta dwójka to moja
Momentalnie sobie zaczęłam wyobrazac jakby to było
Łoj czarno to widziałam, jeszcze dziewczynka może coś innego ale dwa łobuzy
bylam w K-cach odebrac wyniki morfologii i jutro ide z nimi do lekarza
robisz badania sobie czy Szymusiowi??? Hmm Olkowi jeszcze nie robiłam badania krwi , myślicie ze przydałoby się
[ Dodano: 2008-08-28, 20:56 ]
Pisałam Wam że planujemy z męzem urlopik od 1 IX z tej okazji wybieramy się jutro po pracy do biura podróży, mam nadzieję że będą mieli jakieś fajne oferty last minute
Chcieliśmy w ślepo do Chorwacji jechać ale uznaliśmy że jednak na zorganizowanych wczasach bezpieczniej bo zawsze opieka medyczna pod ręką. I jeszcze coś mamuśki dzieci latających samolotem napiszcie mi czy miałyście jakieś problemy z dzieciaczkami podczas podrózy i co trzeba zabrać do samolotu. Bo mam nadzieję że te wczasy to będą samolotem