no niestety najwyzej Iga bedzie niedokarmiona bo ja zaczynam zaraz po urodzeniua po ciazy to tak szybko nie bede mogła zaczac, bo trzeba małego podkarmic
[ Dodano: 2008-08-28, 21:23 ]
Miszkaa co z Toba ????
moze zostalas w tym szpitalu........
może mała w cos cie walła?? mi kacper ostatni daje popalic i wtedy tak mnie brzuch kłuje a nigdy tego nie miałamjezu jak mnie brzuch przed chwila zabolal boze co to bylo
skad ja to znam moj lubi jakies takie fantastyczne a takie najczesciej sa klasy b lub niżej no oprocz gwiezdnych wojen:ico_olaboga: i robi mi to na złosc chyba bo wie ze ja nie cierpie , a pod nosem mowi jakie gownomoz jakis denny film-i co chwile do mnie mowi ,,ogladaj no fajny jest,,
o jakim LECHU?????????opowiada o Lechu
Jestem,jestem kurczaczki Wczoraj po prostu prosto od lekarza pojechalam do Asdy ,no i wrocilam bardzo pozno Ta moja glowa to cisnienie za wysokie 146/80 ,zaraz ide znow do lekarza z moczem i na kontrole tego cisnienia,jezeli nie spadnie to dopiero na oddzial A jezeli spadlo to i tak w poniedzialek mam znow szpital, a we wtorek polozna-BUSY!!Ale to dobrze ,moge tak codziennie nawet Martus wiadomosc dla Ciebie-Oilatum Junior mozna stosowac od urodzenia Wykupowalam lek i sie przy okazji zapytalam,a ilekarz powiedzial ze nie czuje wszystkich ruchow dziecka,bo tak jest jak sie ma obfite wody plodowe Ide do tego doktora,jak mnie wysle na oddzial to napisze ska,ale nie wydaje mi sie.Miszkaa co z Toba ????
moze zostalas w tym szpitalu........
ja nie mam pojecia, bo ja nie musze brac bo tam wszystko bedzie, ale polozna moja jak mi pokazala jak to wyglada to bylam w szoku i mowi do mnie, ze czasami to trzy trzeba nalozyc, bo tak leci to jak w tym chodzic??????dzikewczyny ile tych podpasek spakowalyscie do szpitala????
super dziekuje Ci bardzo-jak juz lekarz powiedzial ze mozna to zaraz lece kupicMartus wiadomosc dla Ciebie-Oilatum Junior mozna stosowac od urodzenia
wiecie co moze to glupie ale ja juz na serio tesknie za moja dieta....w koncu tyle lat na niej bylam nieustanniei tak jak Marta nie bede czekala,tylko juz w szpitalu przechodze na diete,zeby moja Emily tez za gruba nie byla:))))
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: WilliamNeelo i 1 gość