Wpadłam na chwilkę bo sie bardzo stęskniłam za Wami :ico_buziaczki_big:
kasiekk, kochana bedzie dobrze
 musisz byc dzielna.
 musisz byc dzielna.Natashka, ja juz od ponad 2 miesiecy mam dzień świstaka
 śniadanie, sprzątanko, spacer, kawa z pracownikiem ( to jest wuja mojego M wiec sobie zawsze z nim usiade i kawe wypije) mały idzie spać ja w tym czasie sprzątam dalej i robie obiad. potem zjemy, spacer itd itp
 śniadanie, sprzątanko, spacer, kawa z pracownikiem ( to jest wuja mojego M wiec sobie zawsze z nim usiade i kawe wypije) mały idzie spać ja w tym czasie sprzątam dalej i robie obiad. potem zjemy, spacer itd itp 
Ale żyje z tą nadzieją, że to sie niedługo skończy
 bo będziemy w końcu na swoim
 bo będziemy w końcu na swoim  . Juz mamy mebelki do Kacpra, wczoraj byli pobrac wymiary na meble kuchenne, łazienka prawie skończona
 . Juz mamy mebelki do Kacpra, wczoraj byli pobrac wymiary na meble kuchenne, łazienka prawie skończona  
 A co do Kacpra to juz tylko pampersów używa w nocy i na dłuższe zakupy.
Zrobił sie straszny nerwus jak coś idzie nie po jego mysli to bije, szczypie,gryzie i kopie
 mam nadzieje, że to przejściowe bo oszaleję
 mam nadzieje, że to przejściowe bo oszaleję  
 Za tydzień idziemy na wesele do kuzyna M. Kacper nie jest zaproszony
 ale moja siostra bedzie go miała, a ona jest szczęśliwa jak ma chrzesniaka u siebie
  ale moja siostra bedzie go miała, a ona jest szczęśliwa jak ma chrzesniaka u siebie  .
 .A 27 siostra bierze ślub , będę świadkiem i nie wiem co mam sobie kupić do ubrania
 a duzo czasu mi juz nie zostało do namysłu
 a duzo czasu mi juz nie zostało do namysłu  .
 .Mam nadzieję, ze nie przynudzam
 Buziaczki
  Buziaczki