Cześć dziewczyny.
Słuchajcie jest to mój pierwszy "post" na tik-taku i nie bardzo nawet wiem gdzie się dopasować.
Słyszałam gdzieś, żeby nie było problemu z karmieniem piersią to dobrze jest aby partner ssał sutki jeszcze w ciąży - wiecie coś na ten temat???
Proszę o radę
[code][/code]
margarita83 pisze:Słyszałam gdzieś, żeby nie było problemu z karmieniem piersią to dobrze jest aby partner ssał sutki jeszcze w ciąży - wiecie coś na ten temat???
margarita83, ja masowałam sutki w trakcie porodu bo to przyspiesza rozwarcie więc odradzam żeby nia zaczął się poród za wcześnie-nie masz jeszcze suwaczka więc nie wiem czy jesteś w ciąży i jak długo.
ja musiałam już całkowicie przestać karmić piersią. myślałam że do roczku będę karmić. Mój organizm zaczął strajkować i muszę teraz brać dwa razy dziennie leki, a to niestety wyklucza się z karmieniem.
aniulek pisze:margarita83, ja masowałam sutki w trakcie porodu bo to przyspiesza rozwarcie więc odradzam żeby nia zaczął się poród za wcześnie-nie masz jeszcze suwaczka więc nie wiem czy jesteś w ciąży i jak długo.
Jestem w ciąży w 15 tygodniu. Jak mam sobie załozyć ten suwaczek???
margarita83 w ciąży już pod koniec szczególnie pierś wytwarza siare, jest to płyn który działą bardzo uodparniająco dla malucha, jest bardzo ważny, jesli mąż go wyssa to co zostanie dla dzidzi??? myśle że jakies bajki ci ktoś nagadał