a znacie te wrozbe na roczek
kladzie sie kieliszek , książkę, pieniądze, różaniec i patrzy co dziecko pierwsze weźmie

Ja w to sie bawiłam w podstawówce na ostatkia znacie te wrozbe na roczek
kladzie sie kieliszek , książkę, pieniądze, różaniec i patrzy co dziecko pierwsze weźmie
 i praktycznie co rok wyciągałam różaniec
 i praktycznie co rok wyciągałam różaniec  Wyobrażacie sobie mnie w habicie
 Wyobrażacie sobie mnie w habicie   

Ja tez jestem ciekawa.Juz wyobrazam sobie siebie leżącą na leżaku pod palmą , a nade mną stoi opalony przystojniak i hłodzi mnie wahlażem, podaje drinki z palemkąA powiedz mi, ile kosztuje taka wycieczka (jeśli można o to zapytać). Bo normalnie "smaka" mi narobiłaś W tym roku to już odpada,ale w przyszłym, hmmm...
 Fajnie sobie pomarzyć haha
 Fajnie sobie pomarzyć haha  

a ja nawet nie wiem co ja wzięłam,muszę się zapytać dziś mamy bo się do nich wybieramy po obiadku.
 a ja nawet nie wiem co ja wzięłam,muszę się zapytać dziś mamy bo się do nich wybieramy po obiadku.dzięki Eve.Kicia10, brwa dla Kacperka, super umiejetnosci!!!!!! i te wyrazy
 szkoda tylko że na tydzień przyjeżdża ale wraca już na stałe 15 października więc ok
 szkoda tylko że na tydzień przyjeżdża ale wraca już na stałe 15 października więc ok  Uczę Kacperka żeby mówił tatuś,cały czas mu to powtarza,może się nauczy fajną by miał Ł niespodziankę
 Uczę Kacperka żeby mówił tatuś,cały czas mu to powtarza,może się nauczy fajną by miał Ł niespodziankę 

Najgorsze w tym wszystkim to że mój remont dalej trwa a mnie po prostu trafia taka kur...  ze szok (musiałam zakląć bo brak mi juz słow) ale nie będe się na ten temat rozpisywać i nakręcać się od nowa ( np. mój mąż musiał ich uczyć jak się kładzie panele
  Najgorsze w tym wszystkim to że mój remont dalej trwa a mnie po prostu trafia taka kur...  ze szok (musiałam zakląć bo brak mi juz słow) ale nie będe się na ten temat rozpisywać i nakręcać się od nowa ( np. mój mąż musiał ich uczyć jak się kładzie panele   )
  )  (tez 14 nocy i all inc czyli przyjadę pączek na 100%
 (tez 14 nocy i all inc czyli przyjadę pączek na 100%   )   opinie na necie o niebo lepsze więc jestem spokojniejsza fakt że wychodzi drożej o 1000zł ale jak stwierdził mój mąż skoro przez cały rok pracujemy to coś nam się należy
 )   opinie na necie o niebo lepsze więc jestem spokojniejsza fakt że wychodzi drożej o 1000zł ale jak stwierdził mój mąż skoro przez cały rok pracujemy to coś nam się należy   Powiem wam że  jak sprawdzałam tą oferte na połowe września to kosztuje ok 8000zł
  Powiem wam że  jak sprawdzałam tą oferte na połowe września to kosztuje ok 8000zł   
   Więc jednak takie szukanie na ostatnią minutę się opłaca bo faktycznie ceny wtedy idą w dół
  Więc jednak takie szukanie na ostatnią minutę się opłaca bo faktycznie ceny wtedy idą w dół   
    Wylatujemy we wtorek w nocy
  Wylatujemy we wtorek w nocy   .
 .

bo bardzo tęskniam
 bo bardzo tęskniam  

opowiem Wam wszystko później....
 opowiem Wam wszystko później.... :ico_buziaczki_big:
  :ico_buziaczki_big:   

trzymam kciuki, żeby mu szybciutko się polepszylo...
 trzymam kciuki, żeby mu szybciutko się polepszylo... 

jesteś,super
 jesteś,super  
   bo ja już myślałam że nas opuściłaś na zawsze ale jednak nie
 bo ja już myślałam że nas opuściłaś na zawsze ale jednak nie  i bardzo mnie to cieszy.Pisz co tam u was.
 i bardzo mnie to cieszy.Pisz co tam u was. 
   niemogą tego wyczyścić raz a porządnie tylko tak męczyć małe dziecko,normalnie płakać mi się chce,jaki on biedny
 niemogą tego wyczyścić raz a porządnie tylko tak męczyć małe dziecko,normalnie płakać mi się chce,jaki on biedny  
   Trzymam kciuki żeby było już ok.
 Trzymam kciuki żeby było już ok. 
   Będziemy czekać na zdjęcia
 Będziemy czekać na zdjęcia  

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość