Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

30 sie 2008, 18:58

poccoyo, no tak, w takim wypadku cicho sza ;-)

poccoyo
Trzy tysiące lat minęło...

31 sie 2008, 12:00

jak samopoczucie dziś??
czy nadal kupujesz jakieś ubrnka lda maluszka??
ja jednak wpadłąm w panikeze maluszkowi bedzie za zimno w tych ubrankach co kupiłam... ze sa malo ciepłe...
moze powinnam kupic jakieś cieplejsze...
nie mam zadnych rajstopek...
ale moze kombinezon wystarczy by maluszka ogrzac...
hm...
noi nadal nie wiem ska wytrzasnąc kosmetyki nivea... mowilam mamie zeby mi wyslali, ale przecierz to na dlugo nie starczy
a poczta w PL robi sobie wyloewke na klientow... wiec mysle i mysle
moze z jakiejs apteki internetowej...
Ostatnio zmieniony 13 wrz 2009, 20:06 przez poccoyo, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

31 sie 2008, 17:44

poccoyo, hej hej :-) noo, samopoczucie byłoby lepsze, gdyby nie ten zasrany deszcz, że się brzydko wyrażę, aczkolwiek dosadnie... :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: Misiek zaplanował spacer niespodziankę, zabrał mnie na zameczek do Aberdour, potem mieliśmy tam w tym miasteczku połazić po plaży ... noo i szlag by to trafił... heh... nooo, mam jednak nadzieję, że w następny weekend będzie lepiej....
czy nadal kupujesz jakieś ubrnka lda maluszka??
przyznam się bez bicia, że tak :ico_wstydzioch: na ebay'u polookałam i zamówiłam kilka ubranek właśnie cieplejszych.. znaczy np. spodenki ze sztruksu, albo polara... albo takie kompleciki spodenki i koszulka... rajtuzki zamówiłam w Polsce z "Woli" i mama mi przywiezie w listopadzie...
noi nadal nie wiem ska wytrzasnąc kosmetyki nivea... mowilam mamie zeby mi wyslali, ale przecierz to na dlugo nie starczy
słuchaj, a pytałaś może w polskim sklepie czy zamówienia przyjmuje? u mnie można zamówić różne rzeczy, jeśli nie są zbytnio wydziwiaste i łatwo dostępne, pytałam już o kaszki, herbatki i gość powiedział, że nie będzie problemu.... więc może tak spróbuj... a ja mam linka do sklepu z polskimi kosmetykami, ale tam tylko z ziajki mają dla dzieci....
ja zamierzam używać johnsona i aventu kosmetyków, bo mi się sprawdziły za pierwszym razem i teraz mam nadzieję, ze też nie będzie problemu....

poccoyo

03 wrz 2008, 14:22

hallo,
dawno mnie nie było
a jakoś tak nie ciagnie mnie do kompa

cos sie stalo z pralka i prad przebija i mam elektryczny zlewozmywal w kuchni i woda leci z pradem,
dobrze ze male kopniecia byly,bo mi w pierscionki strzlilo...

[ Dodano: Sob 06 Wrz, 08 10:14 am ]
co słychać? emigrantki z Szkocji... ???
Ostatnio zmieniony 13 wrz 2009, 20:06 przez poccoyo, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

06 wrz 2008, 10:19

hej hej

ja po szpitalu, jeszcze ledwo siedzę.. nerka mi lewa wysiadła :ico_olaboga:
będę się odzywała w miarę siadania do kompa, ale jeszcze najczęściej leżę

pozdrówki dla Was :-)

poccoyo

06 wrz 2008, 13:55

ananke, oj no to nie ciekawie...ale dlaczego nerka wysiadła?
jak to się stało?
a bedzie działać? a jakie miałaś objawy????

ciesze się że skan wyszedł DOBRZE... że z maluszkiem wszystko ok...
no i cierpliwego leżonka...
Ostatnio zmieniony 13 wrz 2009, 20:07 przez poccoyo, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

06 wrz 2008, 18:42

poccoyo, w Polsce też miałam takie nagłe ataki kolki nerkowej... tylko wtedy bez ciąży to mi lekarz dowalał w kroplówce antybiotyk w końskiej dawce, do tego silne leki przeciwbólowe i tak mi mijało pół dnia w przychodni, w między czasie miewałam usg nerek, które były czyściutkie zawsze (teraz zresztą też) i wracałam do domu... a tutaj chyba ze względu na ciężę tak się cackali ze mną, nawet robili mi pełne badania z krwi, czy organizm ciąży nie odrzuca, bo tak się czasami dzieje i to właśnie najczęściej od nerek...

tak, z dzidzią wsio w porządku, normalnie sie babie popłakałam, jak mi powiedziała, że widzi 4 komory serca i pokazała :-) jak motylek normalnie to wyglądało :-)

taa, leżę, czasami na chwilkę wstanę :-)

a jak tam u Ciebie??

gdzie nasze koleżanki??

poccoyo

07 wrz 2008, 15:52

ananke, no to się kuruj... moj ojceic mowi ze na wszystko najlepszy jest rumianek...
a ja poczekam az wydobrzejesz...
no i strasznie sie ciesze ze malenstwu nic nie dolega...
Ostatnio zmieniony 13 wrz 2009, 20:07 przez poccoyo, łącznie zmieniany 1 raz.

julie_377
Umiem skakać na skakance po całym forum
Umiem skakać na skakance po całym forum

07 wrz 2008, 18:32

ananke tak sie ciesze ze z dzidzia ok :)
szkoda ze lezec musisz ale z drugiej strony :ico_oczko:
u na swszystko ok natek daje popalic pewnie jak kazdy zdrowy dwulatek :ico_haha_01:
praca nawet fajkna dostalam juz pierwsza wyplate i jestem zadowolona wiec nie bede narazie narzekac ale dalej szukam czegos w jakims sensownym laboratorium!
nam plany pogoda zepsula- wybieralismy sie dzis w morze na polow ryb :ico_haha_01: nawet tluste robale zakupilismy wczoraj a tu du...... no coz moze nam sie uda za tydzien :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

07 wrz 2008, 19:10

dzięki dziewczyny za miłe słowa :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: trzymanie kciuków też pomogło :-)
moj ojceic mowi ze na wszystko najlepszy jest rumianek...
noo, chyba ma rację, bo piję sobie napar z ciepłego rumianku i jakos mi tak lżej się robi i ból łagodnieje :-)
nam plany pogoda zepsula
nie, ja w ogóle o pogodzie nie gadam - u mnie jest 13 stopni, wicher, jak halny w Tatrach i w ogóle szaro, jakby juz głęboka jesień była... :ico_olaboga:

[ Dodano: 2008-09-07, 19:52 ]
to jeszcze Wam zapodam fotkę mojej Malutej Iskiereczki

Obrazek

Wróć do „Pozostałe”