Awatar użytkownika
gaga22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

30 sie 2008, 21:56

Ja też uciekam, dobrej nocy. :ico_spanko:

Awatar użytkownika
osita
Trzy tysiące lat minęło...

30 sie 2008, 23:37

aniabella, ja z powodu takich przebojow jak twoje jestem na zwolnieniu :ico_oczko: tylko ze ja akurat od razu na izbe przyjec jezdzilam - 3 razy :ico_olaboga: - tak mnie brzuch bolal i mialam uczucie "parcia". do tej pory mam :ico_noniewiem: wystarczy troche stresu - i boli. ale odkad jestem na zwolnieniu, o niebo lepiej :ico_sorki: no i mi powiedzieli, ze to macica sie powieksza i wiazadla puszczaja - i ze dopoki nie puszcza to bedzie bolalo :ico_noniewiem: no i mimo ze "puscily" (niby jak juz brzuch wyjdzie, to puszczaja) czesto boli. ginek w pl mi powiedzial, ze lozysko jest nisko i stad te bole, zeby sprawdzac jego polozenie itp itd bo po prostu dziecko jest nisko i stad te uczucie "parcia", napinania sie miesni, bol... - bo wiadomo, ze nisko mniej miejsca :ico_oczko:
lece spac... tylko chyba sobie miete zaparze - zgaga mnie piecze :ico_zly: :ico_placzek:

tak swoja droga, ja tez jestem wspanialy rocznik ´79 :-D :ico_oczko: widac ten rocznik na emigracje jest skazany :ico_haha_01: a dziecko jak najbardziej z planowanej wpadki :ico_oczko: - od porodu malej w sumie sie nie zabezpieczalismy a zaczelismy myslec tak "powazniej" o rodzenstwie jak mala miala jakies poltora roku :-D

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

31 sie 2008, 08:09

dzien dobry :ico_haha_01: :ico_haha_01: ja tak na chwilkę przed szkoleniem..nie chce mi sie isc jak jasna...ale coz trzeba..dzis bicie rekordu w Krakowie w tancu a ja musze na zajęcia isc.. :ico_placzek: miłego dnia dziewczynki

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

31 sie 2008, 09:59

ja tez jestem wspanialy rocznik ´79 :-D :ico_oczko: widac ten rocznik na emigracje jest skazany :ico_haha_01:
wspaniały, wspaniały :-D i masz rację - wielu moich znajomych z tego samego rocznika jest poza Polską... heh... takie życie.... takie marzenia :-)

Marcia77, oj... może następnym razem? oni tam u Was, u Kraka, często bija rekordy :ico_brawa_01:

ja dziś po śniadanku na spacer niespodziankę zostanę zabrana :-D już się powoli szykuję :-D także mnie nie będzie :-) miłej niedzieli :-)

Awatar użytkownika
secret25
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

31 sie 2008, 10:00

hej hej:)
aniabella to sie podziało,ale dobrze,ze już wszystko w porządku i że Ci nie kazali w szpitalu zostać.Teraz duzo odpoczywaj,nic nie dźwigaj a robotę w domu sobie odpuść :ico_nienie:
My się dziś do mojej siostrzyczki na grila wybieramy,dobrze,że pogoda ładna to Mały w ogrodzie poszaleje :-D
Miłego dnia Wszystkim :ico_ciezarowka:

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

31 sie 2008, 10:37

Witam wszystkich :-) , ja już po śniadanku, mąż z grzybów wrócił,, przyniósł 2 reklamówki prawdziwków. :ico_brawa_01: Wczorajsza imprezka się udała, pogoda dopisała, ale wieczorem już było chłodno. Dziś też słoneczko świeci. :-) Miłego dnia! :ico_oczko:

Awatar użytkownika
aniabella
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

31 sie 2008, 12:59

hej! dziękuję Wam za dobre słowo i dodawanie otuchy :-)
ja właśnie jem rosołek i potem z pieskiem na spacerek bo ładna pogoda, słonko świeci ale w cieniu to dość chłodno.
Wczoraj w nocy chyba z emocji nie mogłam długo zasnąć i jak tak sobie leżałam to dzidzia zasuneła mi takiego kopa, że aż się przestraszyłam i krzyknęłam :ico_oczko: trzy razy tak mocno dała o sobie znać. Fajne uczucie :-)
Marcia, zdjęcie wyszło super :ico_haha_01: my też chcemy sobie zrobić całą taką sesję ciążową ale poczekamy aż brzuszek będzie większy.

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

31 sie 2008, 14:10

a mnie nadal nie kopie ;| a juz 22 tydz sie zbliza nie wiem czy sie martwic?

ja juz kupilam dzis dywany jestem strasznie zmeczona wlasnie wszystko wysprzatalam ehh nie chce mi sie juz nic... jem jak opetana:D kupilam dzis orzecy laskowe mniam zaraz bede rozbijac:D najgorsze to jest ze czuje sie nie atrakcyjna i gruba.

no i boli mnie z boku jak chodze ale coz lekarz powiedzial ze tak musi byc.... nie wiem czemu dzidzia nie chce kopnac jeszcze:(

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

31 sie 2008, 14:37

juz jestem po szkoleniu..niestety moj P pojechał po mamę i sie troszke nudze..
ale chyba coraz czesciej czuje dzidziusia..wczoaj nawet takiego malutkiego kopniaczka dostałam :-D :-D :-D cudowne uczucie :-D :-D

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

31 sie 2008, 15:13

wszyscy czuja kopniaki oprocz mnie:(

[ Dodano: 2008-08-31, 15:24 ]
ide robic naleśniki ochotka mnie złapala na nie z dzemem truskawkowym a i mam jeszcze krem czekoladowy;p

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”