Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

31 sie 2008, 17:34

ananke, no przytylam narazie 6 kg;| ale nie moge sie opamietac zryc wiem ze jakos musze !!!! ale ja mam obsesje na swoim punkcie wiec ja marudze ze przytylam itd i wam tez a maz mowi ze wcale nie wygladam tragicznie fakt mowi brzusio mam ale z tylu ladnie wygladan... mam nadzieje ze 75 nie przekrocze!! i po ciazy szybko to zrzuce

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

31 sie 2008, 17:37

milutka204, te pieguski zamień na jakis owoc Kochana, bo się cukrzycy ciążowej nabawisz... a Twojej Klaudii bardziej od pustych kalorii przydadzą się witaminki .... serio Ci mówię... moja koleżanka tak się opychała ciastkami, czekoladami i jadła w sumie non stop i nie dość, że dostała tej cukrzycy ciążowej to jeszcze w 8 miesiącu miała zatrucie ciążowe i robili jej galopem cc....

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

31 sie 2008, 17:37

fakt ja mam tendencje do tycia.... dzis juz nic nie jem oprocz tych orzechow laskowych;)

moja mama przytyla w ciazy 30 kg szok;|

Awatar użytkownika
osita
Trzy tysiące lat minęło...

31 sie 2008, 17:39

milutka204, włosy mi dęba stają, jak czytam, ile Ty jesz
a jakbys ZOBACZYLA ile ja jem, to bys pewnie zemdlala :ico_haha_01: :ico_oczko: ojjjj, kiedy mi to tak smakuuuuuuuuujeeeeeeeee :ico_wstydzioch: ogolnie, jem sporo, a w :ico_ciezarowka: to juz w ogole.. ech :ico_noniewiem: no i dzis polazlam do ruskiego sklepu, bo mi sie kapusty kiszonej zachcialo :ico_wstydzioch: bedzie zarzutka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: mam jeszcze mase na krokiety, mezu zrobil, wiec to jutro. a teraz, zaraz, chyba racuszkow z jablkiem nasmaze, milutka mi smaka narobila a jablka mi sie psuja wiec... :ico_brawa_01:
ogolnie, powiem wam, ze dziekuje Bogu za przemiane materii i za "slodkowstret" bo wygladalabym jak slonica indyjska.... a tak, jak narazie +6 - mniej niz z mala w tym samym okresie :ico_szoking: pewnie dlatego, ze jeszcze zima i tluste dania przede mna, narazie ida lekkostrawne raczej potrawy: mieso z rusztu, duzo warzyw i owocow :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
no moze mnie wogole delikatnie bedzie tylko kopac:P
hihihiihi, Carmencia o wiele delikatniej "pukala" :-D a ten lobuz... :ico_zly: :ico_nienie: :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko:

Awatar użytkownika
gaga22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

31 sie 2008, 17:39

Ja dzisiaj sobie dogodziłam - jadłam sarninę, mniam pycha :ico_brawa_01: Generalnie też sporo jem, ale raczej nie mam ochoty na słodkie. Także milutka nie przejmuj się za bardzo ilością jedzenia, tylko raczej ogranicz słodkie. :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

31 sie 2008, 17:40

ups no musze sie opamietac.... moim minusem jest to ze jak wychodze na miasto to po 2 godz jestem strasznie glodna i do mojego zoladka trafia hamburger i cola ehh.....

musze sie przmeoc i zaczac jesc wiecej owocow tak jak do 4 miesiaca

Awatar użytkownika
osita
Trzy tysiące lat minęło...

31 sie 2008, 17:43

moim minusem jest to ze jak wychodze na miasto to po 2 godz jestem strasznie glodna i do mojego zoladka trafia hamburger i cola ehh.....
ja wychodze z jablkiem i woda mineralna :ico_oczko: czasami z cola, bo cisnienie lipne :ico_noniewiem: no i do pracy bralam kanapki ze soba... albo paluszki lub chrupki kukurydziane mozesz nosic :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

31 sie 2008, 17:49

moim minusem jest to ze jak wychodze na miasto to po 2 godz jestem strasznie glodna i do mojego zoladka trafia hamburger i cola ehh.....
Anuś... Kochanie, a tak gruszeczkę spakować i małą wodę mineralną?? :-D

nie wiem, ja tam się bardzo ograniczam, a jak "grzeszymy" to całą rodziną, np. wczoraj pizza na obiad :-D ale wieczorkiem na kolację wtrząchnęłam pomidorki z cebulką... słodkiego to znam tylko z jednej łyżeczki (płaskiej) cukru do kawy i to też raz dziennie...
ogolnie, powiem wam, ze dziekuje Bogu za przemiane materii i za "slodkowstret" bo wygladalabym jak slonica indyjska....
Kochana, jak ja Ci zazdroszczę :ico_sorki: ja to mam tendencje do tycia i jakbym się nie pilnowała to bym pękła a i tak zaczęłam ciążę z 35kg nadwagą.. może dlatego mam jobla na punkcie zdrowego jedzenia w ciąży, bo wiem, że zajadając byle co to dziecku niczego dobrego nie dostarczam....

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

31 sie 2008, 17:53

a mnie mąz na spacer ciagnie i pytanie isc czy nie isc??:D

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

31 sie 2008, 17:56

a mnie mąz na spacer ciagnie i pytanie isc czy nie isc??:D
iść :-) jak masz lepszą pogodę niz ja to idź... ja to Wam zazdroszczę tego lata... heh...

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”