hello z rana..
a mnie dzis maz rano zaskoczył bo zamiast w pracy wrocil do domu

wział sobie opieke na Mile zeby dokonczyc to co w piwnicy ma do zrobienie, zeby moja mama juz nie brzaczła cały czas
a wczoraj wykazał po prostu anielski spokoj i cierpliwosc i pieknie tłumaczył mi na placyku i pokazywał co i jak i chwalił ze pieknie zatoczke robie

hi hi

cieszy mnie..potem od razu, bopo drodze, pojechalismy w odwiedziny - niezapowiedziane - do mojego brata, tam Mila szalala, na zjezdzalni, w piachu i latała po całym podworku, normalnie szok ona nie usiedzi w jednym miejscu nawet sekundy
katar dzis jakby u nas mniejszy, ale to dopiero poczatek dnia wiec nie wiadomo jak to bedzie potem, ja w sumie na katar nic nie stosuje, na noc tylko daje nasivin, bo po tym umi normlnie oddychac a w dzien wycieram nos, bo nawet gruchy nie chce widziec, takie cyrki odstwia
Majcia wyglada bardzo dojrzale jak na swoj wiek, sliczna panienka sie z niej robi, no i jaka zdolniacha, nasze dzieciaczki w kompleksy zaraz wpadna
Karolek tez jest bomba!!
zbora zakupki fajne, najbardziej mi torba podpasiła, ale o jakim ty napisie piszesz to je nie wiem
doris no to na weselu zaszalejesz!!