troche wam zazdroszcze tych butli bo może ja też bym chetnie wyskoczyła gdzieś z moim misiaczkiem

ale niestety, Tośka nie chce butli, obojętnie co w niej jest, czy kaszka, czy soczki, czy herbatki różne, pluje i pluje, pije tylko z cyca
fakt faktem że też ma krostki na buzi ale zauważyłam że nasilają sie jak karmie obiadkami czy deserkami, jak ma całą buzie oplutą, choć wycieram podczas posiłku to one i tak są, jakie kremy używacie do smarowania pyszczalków?
Mi też włosy wypadają a Tośka uwielbia za nie ciągnąć więc chodze w koku cały czas
no i 100 lat z okazji rocznic laseczki
[ Dodano: 2008-09-01, 08:33 ]
acha chciałam dodać że ja jestem strasznie nerwowa, czy wy też? chodze i krzycze na starsze dzieci, byle co mnie denerwuje, aż wczoraj jak leżałam w łóżku to sie modliłam żeby Bóg mi pomógł zwalczyć te nerwy, staram sie jakoś panować ale słabo mi wychodzi
wczoraj pokłóciłam się z babcią, miała odmienne zdanie na temat wesela mojej kuzynki, otóż ona zaprosiła dużo koleżanek i kolegów, wesele przeszło 100 osób z ze str matki wsojej tylko jedną ciotkę i babcię, gdzie ciotek ma 4 i jednego wujka z rodzinami, tamta zaproszona ciocia tez nie przyjechala bo dziecko jej sie rozchorowalo, więc byla tylko jej mama i babcia

od str ojca więcej ludzi... znacznie

, babcia mowi że każdy robi jak uważa, ale mnie wyprowadziła z równowagi bo na moim weselu nie mialam ani jednej kolezanki tylko rodzina i to cala, moja babcia zawsze uważała ze rodzina to podstawa a teraz co? nagle kumple wazniejsi? bo ona byla to sie czujezaszczycona? mi nie chodzi o mnie ale te moje ciotki i wujka, to dla mnie szok! jak tak można postąpić? mi by bylo wstyd przed tesciami ze z mojej rodziny tylko dwie osoby od str matki gdzie rodzina jest duza. no i babcia sie obrazila ze mialam czelnosc powiedziec swoje zdanie, wkurzylam sie bo jeszcze sasiadow mieli zaproszone a rodzina nawet nie dostala zawiadomienia

wstyd i hanba!