No to teraz czas na Was..........
Będe tu zaglądać i czekać na wiesci.
sprzątanie super ale żebyś czasem okien nie myła zakręci ci się w głowie i jeszcze narobisz pieroństwa ja proponuje spacer , supermarket, s.. i s.. może zacznie się coś dziaćChyba dzis zaczne sie brac za robote, pomyje okna i posprzatam to moze sie cos ruszy
Pewnie ,zapraszamy Ja tez do Was zagladalam caly sierpien,a Tobie kibicowalam najbardziej.Wyczekalas sie na swoje szczescie Ciekawe,ktora z nas podzieli Twoj losBęde tu zaglądać i czekać na wiesci
Tez sie za jakies porzadki wezme,zeby sie moje dziecko w przyszlym tygodniu zebralo w sobieChyba dzis zaczne sie brac za robote, pomyje okna i posprzatam to moze sie cos ruszy
Teraz mozemy jesc,w 9 miesiacu ciazy juz sie nie tyje,tak mowi moj lekarz,ale ja bym pewnie potrafila przytyc bez problemu.normalnie szok cała ciąza bez zachcianek a tu w 9 miesiacu zachcianki jak nic
dokladnie tak bym tez spala...no ale nie mialam okazji bo u mnie nic sie nie dziejemialam noc jak przed wyjazdem na wczasy
ja dopiero przed wizyta ale po sie zameldujepołożnych zarzadzam meldowanie wszystkim pania z wizytami
jak to wiadomo ktora-JACiekawe,ktora z nas podzieli Twoj los
zapraszamyBęde tu zaglądać i czekać na wiesci.
ja mam dopiero w czwartek ale mam nadzieje, ze lekarz tym razem powie, ze cos zaczyna sie dziaco szpitalch czy położnych zarzadzam meldowanie wszystkim pania z wizytami ,co i jak?
ja dzis ide i mam nadzieje ze w koncu mi cos powiedza moze3 ustla mi termin cesarki ,czy beda czekac do konca az sie samo zacznieja mam dopiero w czwartek ale mam nadzieje, ze lekarz tym razem powie, ze cos zaczyna sie dziac
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Sherriwette, TonieAnend i 1 gość