Awatar użytkownika
asiapanda
Trzy tysiące lat minęło...

01 wrz 2008, 19:18

No hey

wpadam na chwilkę

dziękuję za fotki, śliczne dzieciaczki, Kondrad boski chłopak, zgadzam się że taki poważny się kawaler robi, Nikolcia słodka lala

A ja jeszcze pokoiku Wiki nie skończyłam, to dopiero początek :-D powoli skończę do jej urodzinek, juz za 3 tyg bedę miała oficjalną dwulatke w domu :-D

Ni nie przeczytałam, tylko tak pobierznie przepraszam, jakoś tak zalatana jestem, nie wiem gdzie mi te dni uciekają....

Podczytam wieczorkiem dokładnie

Moja teściowa przylatuje 17, potem my do niej i wracamy dopiero w październiku.

Awatar użytkownika
Iwcia 33
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

01 wrz 2008, 23:00

witam ,witam
wreszcie się zguby znajdują pomalutku :ico_brawa_01: ,strasznie się cieszę.
My dziś rozpoczęliśmy nowy rok szkolny z nową panią(chyba będzie fajna) i zaczęło się ,aż do 19.06.2009- nauka :ico_placzek: (z małymi przerwami oczywiście :-D )

Edulitko-Niki jak zawsze cudowna,najlepsza fotka na leżaczku,mała plażowiczka :ico_brawa_01: -poprostu BOMBA :-)

ja też wysłałam fotki,coś mi poczta się buntowała,ale już ją udobruchałam :ico_oczko:

zmykam teraz spać ,bo moi panowie już smacznie chrapią,a i ja jutro muszę wstać rano :ico_noniewiem:

buziaki ,do jutra

Awatar użytkownika
asiapanda

02 wrz 2008, 10:31

witam

Iwciu dziękuję za zdjątka, chłopaki fajowe a ty wyglaasz super :ico_brawa_01:
A wiesz rok szkolny szybko przeminie.

A mnie ten rok minął jeszczeszybciej niż poprzedni, ledwo jedna świeczka a tu bach kolejna, serio nawet nie wiem kiedy...

Meldowac się kobietki, zaczynamy rok szkolny na tik-taku :-D

Awatar użytkownika
Kasiulka28
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

02 wrz 2008, 11:39

Witam

Od niedzieli jestem u rodziców. Wrócili właśnie z Anglii, nakupowali ciuszków dla bobo (zrobiłam im listę potrzebnych rzeczy :-) ) i teraz siedzę i nie mogę się na nie napatrzeć. Konrad dostał taką dużą grającą i jeżdżącą śmieciarę :-D Jest taki podniecony, że z nią śpi, nie sposób mu jej zabrać bo ją w łóżku przytula i całuje :-D :-D :-D Żeby tylko śmieciarzem nie został :ico_olaboga: :ico_haha_01:

EDULITA zejeb.... fotki przysłałaś :ico_brawa_01: Niki to taka mała gwiazda, że aż nie pasuje nad polskie morze :ico_haha_01: Najfajniejsze zdjęcie to jak leżysz z nią i można Was dokładnie obejrzeć od tyłu :ico_brawa_01: Matko jakie Ty masz pośladki :ico_wstydzioch: Co do Marcina to nie wiem czy dobrze zrozumiałam, następnym razem chce się z nami umawiać na seks przez internet???? :ico_oczko: :ico_haha_01:

ASIU nie pamiętam czy pisałam, że pokoik już wygląda bosko :ico_brawa_01: Powiedz, skoro teściowa przylatuje 17. czy to oznacza że pomoże Ci przygotować imprezkę urodzinową dla Wiki???? Jak znam Ciebie to pewno przygotujesz jakieś ryżowe danie :ico_oczko: :-D

IWCIU dzięki za zdjęcia, chłopaki są super i jak fajnie pozują :ico_brawa_01: Tam na ziemi to spali czy udawali że śpią???? Twarzowy masz kapelusik :523:

Awatar użytkownika
asiapanda

02 wrz 2008, 12:03

No hey Kasieńko :-D

Wiesz co ja nie szykuje żadnej imprezy, praktycznie tort i jakiś obiadek, ryż, jasne że będzie :-D a do tego łosoś zapiekany w cieście francuskim i tyle :-)
Wyjątkowo się cieszę, że teściowa posiedzi tydzień, odpocznę od łobuziary, chociaż zobaczymy jak to będzie, swoją wnuczkę widziała ostani raz w lutym 2007! Wiki miała chyba 4 m-ce.

A pokoik jeszcze jeszcze troszkę :-D brakuje łóżeczka, stolika z krzesełkami i może jeszcze jakiś dywanik, zobaczę co mi wpadnie do głowy.

Nie wiem któraś pytała o fryzurkę Wiki, to moje dzieło, sama jej przycinam :-D

Awatar użytkownika
Mery31
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

02 wrz 2008, 12:27

Witam

Asiu- to ja pytałam o fryz, masz zdolności kochana

Iwcia- chłopaki podobne do Ciebie jak dwie krople wody, super fotki, dxzięki

Kasiulka- ale masz frajde z tymi ciuszkami, pamiętam jaka ja byłam podniecona kupując Kornelkowi pierwsze ciuszki; a Kondzio spi z autem, to tak jak Kornel zawsze z jakimś zasypia, przeważnie z ostatnim który dostał, widocznie chłopaki tak mają, oby im tak nie zostało i zamienią kieyś te auta na kobitki :-D :-D

Ja właśnie mam zamiar wziąśc się za prasowanie ogromnej kupy prania, mały śpi, wczoraj wieczorem poodkurzałam i umyłam podłogi, bo mężuś nic nie zrobił jak nas nie było, jeszcze łazienki musze umyć jak zdążę. Martwie się bo Kornel w nocy ma jakiś zapchany nos od paru dni, nie schodzi mu nic a męczy się biedulek czasami nie może usnąć. Psikałam mu na katar jakimś specyfikiem co ostatnio lekarka mu dała ale nic nie pomaga, :ico_noniewiem: temperatury nie ma po za tym wszystko ok.

Ide bo żelazko juz się nagrzało więc trzeba troche pośmigać, narazie miłego dnia

Ciekawe jak Chloe w pracy

Awatar użytkownika
Iwcia 33
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

02 wrz 2008, 13:52

hej hej

a ja myślałam ,że jak Dominik w szkole to ja mam kompa dla siebie,niby tak ,ale co z tego jak czasu nie mam :ico_placzek: .Teraz mi Barcio zasnął,bo bardzo rano dziś wstał,więc mam chwilkę :-D

dzięki kochane :ico_haha_01: ,tak się cieszę,że chociaż czasem Ci moi synowie i do mnie podobni a nie tylko do taty :ico_oczko:

a ja mam w tym tygodniu meeega lenia,nic mi się nie chce,ale pojutrze też mnie czeka prasowanie i nie będzie zmiłuj :ico_olaboga: .Już mi schnie pranie,jeszcze jutro jedna tura i sterta prasowania gotowa :-D

Chciałam ostatnio Bartkowi skrócić włoski,a tu bunt w połowie cięcia i chodzi z takimi wyskubanymi :ico_szoking: ,pewnie to nowe trendy :ico_oczko: .Asiu a Wiki się nie buntuje i wogóle inne maluszki jak znoszą skracanie włosków???

Kasiu jak ja Ci zazdroszczę tej ciąży ,tych malusich ciuszków,czas oczekiwania na maluszka to taki piękny czas,że ...aż nie wiem jak to opisać :ico_oczko:

czekam teraz na Dominika ,ciekawa jestem jak pierwszy dzień minął :ico_noniewiem: ,mam nadzieję,że wróci zadowolony :-)

idę parzyć kawkę,ktoś chętny :ico_kawa:

Awatar użytkownika
aaneta25
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

02 wrz 2008, 14:54

Iwciu nie trzeba zazdrościć,trzeba działać :ico_oczko: :-D a tak pozatym na poważnie, dziękuję za zdjęcia.Chłopaki z przesyłki na przesyłkę zdjęć coraz więksi i doroślejsi.Bartuś cudnie się uśmiecha i ty Iwonko laseczka :-)

Edytko i z tyłu i przodu, obie z Niki jesteście prześliczne.Masz juz kandydata na zięcia w Konradku Kasi :ico_oczko:

My ostatnio mieliśmy trochę przygód.W niedzielę od rana cos się działo.Telefon odmówił posłuszeństwa,potem Joachimkowi wróciły zatwardzenia i meczył się cały dzień,wcześniej nie robiąc kupy 3 dni.(Wczoraj jeszcze nadrabiał zaległości).Popołudniu dowiedziałam się,że w wypadku zginął mój bardzo dobry kolega z którym w młodzieńczych latach góry i mury przenosiliśmy :ico_placzek: Wczoraj też podczas prania zalało nam łazienkę,potem podczas zakupów zapomniałam karty i numerku do karty :ico_noniewiem: i zakupy zostały przy kasie :ico_noniewiem: wcześniej pojechaliśmy nie tym co trzeba autobusem do auchan i kupę drogi nadrabialiśmy piechotą.Same fajne przygody.

Dziś Joachimek ma marudny dzień.Nic mu się nie podoba.Płacz i płacz.Babcia nauczyła go mówić "chcę" i aż za mocno mu się to słowo spodobało bo teraz wszystko chce :-D

tyle atrakcji.

Mój J tez uwielbia cytryny i nawet na moment sie nie skrzywi.
A jak zasypia to musi mieć coś w rękach.Przeważnie krem do pupy,albo jakiś samochód.

pa

Awatar użytkownika
asiapanda

02 wrz 2008, 15:11

Iwciu Wiki nawet grzeczna przy obcinaniu, generalnie ścisnam grzyweczkę, mój mąż pomaga, trzyma główkę by za bardzo nie wierciła.

Moje dziecko też dziś wyjątkowo jest marudne, przy obiecie miska z zupą, dosłownie poleciała na ścianę :ico_zly:

Anetko współczuję straty :ico_pocieszyciel: nie wiem co napisać, ścikam mocno na pocieszenie
I faktycznie dzień bogaty w atrakcje :-)

Awatar użytkownika
Iwcia 33
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

02 wrz 2008, 22:06

Anetko same przygody :ico_szoking: ,aż się w głowie nie mieści,że tak dużo się może zdarzyć :ico_olaboga: .Co do starania,to pozostaje mi jednak zazdroszczenie,bo warunki nie pozwalają na kolejną dzidzię :ico_placzek: .Anetko Ty sobie tak ze mnie nie kpij,ja laseczka,chyba zapasiona :-D

dziś mi się udało troszkę poprawić Bartusiową fryzurkę :ico_brawa_01: ,i udało nam się złapać kupkę na nocniczek :ico_brawa_01: (to u nas na razie rzadkość,chyba ze trzy razy nam się udało na nocnik zrobić :-) ).W ogóle dzień byłby całkiem fajny,bo Dominik ze szkoły wrócił zadowolony,kupka zrobiona,tylko Bartkowy humor-MASAKRA-jęczał,marudził :ico_olaboga: .Może to wina dzisiejszej pogiody,skoro tyle maluszków miał problem z humorem :ico_oczko:

idę spać,bo i tak pewnie żadna dziś nie zajrzy,a mi się :ico_spanko: marzy :-D

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”