Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 wrz 2008, 13:24

a ja teraz tak przeglądam medyczne serwisy i wiecie co...znów mam niepokój...wczoraj zważyłam Hankę...9,6kg...tyle ważyła chyba ponad miesiąc temu!!! i nic nie przybrała??? a kupy luźne, tluste i śmiedzące...znów mam mola co w diecie jej nie służy? czego nie trawi? o co lotto? ja pierdzielę, istny cyrk... Ale niby mała nie jest, sama Doris to powiedziała...czyli co? jest ok, czy nie?
widzicie, sama se wyszukuję problemy...zamiast się odstresować...
może lepiej poszukam, co w kinie grają? może jak Hania spać pójdzie to byśmy pojechali...

[ Dodano: 2008-09-02, 13:27 ]
Lady mój ma to samo z wątróbką! zresztą z podrobów je tylko żołądki, a ja uwielbiam wątróbkę, serduszka...mniam!!!
Hani robiłam szpinak z wątrobą drobiową...ale raczej średnio jej smakował. Dziś ma ogórkowa z wątróbką i zobaczymy...na razie śpi i nie wie o moich niecnych planach :ico_haha_01:

znalazłam...na 21.30 grają Mamma Mia, a o 22.15 Przebudzenie...to muszę obgadać czy dostaniemy wychodne :-D

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 wrz 2008, 13:49

a mnie dzis moja mama konkretnie zaskoczyła, bo dzwoniła do mnie z pracy i sie mnie pyta, czy to dzis czy jutro jedziemy na basen bo ja na dzis zaprosiła sasiadka na wieczor i musiałby jej odmowic :ico_szoking: chyba jej muki przechodza, ze taka chetna do opieki nad Mila :ico_haha_01:

zborra ponoc "przebudzenie" fajny film i jeszcze jeden thriller " uprowadzona "(czy jakos tak) tez ponoc fajny..." mama mia" to komedia to moga byc jaja!! a co cie tak wzieło zeby z mezem do kina wyskoczyc?czyzby serducho topniało?

a ja zaraz na jazdy..jupi...wczoraj nawet moj chłop pozwolił mi z garazu wyjechac :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

02 wrz 2008, 13:50

zborra, przebudzenie rewelacja. W sobotę byłam z Mariuszem w kinie. Jak dla mnie to nie triller tylko dramat psychologiczny

W przyjaźń damko męską nie wierzyłam dopóki nie poznałam moich dwóch przyjaciół. Z jednym niestety nie możemy się spotykać z dwóch powodów, po pierwsze mieszka na chwilę obecną w australii a po drugie nawet jaby był w pl to ma cholernie zazdrosną żonę. Chociaż dziewczyna się trochę uspokoiła, po tym jak wyszłam za mąż. Pozwala mu nawet czasami przez skype ze mną pogadać :-D fakt łączył na kiedyś sex, ale nigdy nie byliśmy formalną parą. Po prost jak mieliśmy na coś ochotę to się spotykaliśmy. Spotkania bez sexu też były. Potem każde z nas spotkało drugą połówkę i się skończyło na przyjaźni.

Kiedy się poznałam Tomka jego żona urodziła właśnie drugie dziecko. Zazdrości nigdy nie było. Tomek pomógł mi wydostać sie z toksycznego związku, a ja go wspierałam po stracie żony. Teraz jesteśmy zawsze pod telefonem i wiemy że możemy do siebie dzwonić w każdej sprawie. Przez krótką chwilę myśleliśmy żeby być razem, ale doszliśmy do wniosku że nie jesteśmy w swoim typie i raczej nie potrafilibyśmy się pokochać.

ladybird23, my wątróbki nie lubimy, więc Ala też nie jadła. Uwielbia za to domowy pasztet :)

KUlka, witaj po wakacjach. I jak tam Filip po pierwszym dniu w przedszkolu??

jagodka24, głowa do góry.

anza, pamiętam co mi napisałaś :-)

zmykam kończyć obiad i przebrać smroda

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

02 wrz 2008, 14:27

hello,ja wrocilam spracowana z roboty i czytam ,czytam i konca nie widac...super,ale....
Jagodka,zwalilas mnie z nog ta informacja bo ja juz przyjelam do wiadomosci ze Jagodce wszystko minelo i jest ok :ico_szoking: ...ale wiesz co,chyba faktycznie diagnoza moze byc troche na wyrost...bo jednak badana byla jakis czas temu i tamte objawy minely a toco ma teraz to moze jednak nie byc padaczka :ico_noniewiem: ...a to nowe tikanie czesto sie powtarza?moze ona jednak przytakuje?ja pamietam ze Maya jako niemowlak miala tak czesto ze nie nie nie kiwala i wtedy na bank jeszcze nie potrafila zaprzeczac tylko sam ruch glowa ja ciekawil :ico_noniewiem: 3mam kciuki!!!i wiesz co,jak juz sie dowiem jak wyglada sprawa z moim zdrowiem to dam znac i moze bys mnie tu odwiedzila?

Ewcik,przyjaciol namacalnych mozna Ci pozazdroscic...ja podobnie jak dziewczyny mam wszystkich wirtualnie,nawet rodzine :ico_olaboga:

a jeszcze o watrobce bylo,nie jem i nawet nie mowcie mi o tym...mam odruch wymiotny jak Wasi mezowie :ico_noniewiem: ...od zawsze,juz w przedszkolu buntowalam dzieci jak zobaczylam watrobe a wlasciwie wystarczyl jej zapach :ico_olaboga: .....

Lady,swietnie zemama ma dobry powiew!!!i 3 mam kciuki za prace-oby wypalilo...a moze oni obia taka jakby selekcje na podstawie tych wymagan,moze zakladaja ze czesc kandydatow zrezygnuje jak zobaczy wymagania...a niekoniecznie beda Cie o wszystko pytac :ico_oczko:

Zborra,ciesz sie dniem kobitko!!!i nie waz Hani za czesto lepiej bo Ci to szkodzi :ico_oczko: ...ja powiem Ci ze Mayi daaaawno nie wazylam ale mysle ze wiecej niz Hania nie wazy....w roczek miala chyba 9kg....potem chyba 9,100....czas ja zwazyc chyba z tym ze Maya duzo mniej je teraz i moze nawet mi schudla :ico_noniewiem:

ja tez nie mam smiertelnego nastroju dzis...ogolnie to jest mi lepiej bo wiem ze do lekarza w piatek ide...i obojetnie co powie juz to jakis plus....moze jakies badania mi zrobic kaze :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 wrz 2008, 14:27

jagódka poczekaj aż powtórzycie badania ... Póki co nie zamartwiaj się ! Wiem, że ty jako matka masz już szereg najgorszych scenariuszy przed oczami ale dopóki nie będziesz wiedziała na 100% to nie płacz !!!

Wiktor kaszle, pewnie od kataru :ico_zly: Także dostaje kropelki i Deflegmin. Pediatra na urlopie do 15 września ... Jeśli do czwartku nie będzie poprawy to pójdę do przychodni.

A 8 września mamy umówioną wizytę w Poradni Zeza .... już się boję. Sikorko jak oczko Karolka?

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 wrz 2008, 15:04

jestem

troche poczytalam ale malo, bo jakos czasu brak a od wczoraj napisalyscie duzo.

wiec tak:

po pierwsze jagódka nie łam się. powtórzcie badania i nie panikuj!

po drugie witaj Kulka i Anza

po trzecie nie pamietam... :ico_wstydzioch:

wczoraj szybko ucieklam bo rodzice wrocili i zaraz wychopdzilismy do kina. bylismy na Mamma mia! super film polecam, ale nie kazdy takie lubi.

dzisiaj rano zakupy, rozmowa i znowu zakupy...

wiec tak: dostalam prace :) 7zł/godzine czyli w miare ok jak na hotele.

kupilam buty sobie =D takie szpile ze chyba sie zabije w nich...

juz tylko krawat dla A. zostal... bo rajstopki dla niuni kupilam.

kurcze jakos czasu mi brak jak mam meza w domu...

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

02 wrz 2008, 15:24

kamizela, Już chyba pisałam, że byliśmy w Lublinie w klinice i pani doktor zaglądała w oczka Karola i stwierdziła, że ona zeza nie widzi, że jeżeli mu to oczko uciekało to widocznie tak jak u dzieciaczków bywa, jeszcze słabe mięśnie były. Ale dla pewności możemy jeszcze zrobić specalistyczne badanie po zakropleniu atropiną. Ja jakoś boję się tej atropiny i chyba narazie sobie odpuścimy, ja też już nie widzę, żeby mu to oczko uciekało.

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 wrz 2008, 15:26

Aha, no mojemu jeszcze ucieka więc wolę sprawdzić tym bardziej, że mój brat ma zeza :ico_noniewiem:

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 wrz 2008, 15:40

doczytalam was :)

kamizela, jak sie martwisz o oczko Wiktorka, to lepiej zróbcie badania. będziesz spokojnie spać

zbora szkoda ze juz nie ma w lubianie takiej kalki jaką wy macie na zastawie... ale moze kupicie sobie nową od razu na 12 osob??? ja jak na razie mam obiadowy i kawowy inny, ale w miare podobny. mam nadzieje ze chociaz bulionowki dobiore takie same... ale na razie kasy brak na nie...

zborra, nie przejmuj się tak wagą Hani - sama widziałaś, że jest wyższa od Kingi. a co do kup... odstawiłam młodej bialko mleka krowiego na jakiś tydzień bo wysypke miala i jej lekko zeszla, ale w tym czasie robila wlasnie takie smierdzace , lużne kupy, jak tylko zaczelam jej podawac przetwory mleczne to od razu kupy lepsze, zbite. no i pozatym teraz dzieci mn iej przybieraja na wadze niz przez pierwszy rok swojego zycia!!!

GLIZDUNIA, kuruj sie kochana.

kamizela, lecz Wiktorka

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 wrz 2008, 15:54

wielkie dzieki dziewczyny za pocieche
ja wiem ze nie powinnam panikowac tym bardziej ze ta lekarka sama nie wie co o tym myslec
powtórzymy to badanie i juz
najwyzej będzie rozpacz potem

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”