Awatar użytkownika
Motylek22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

02 wrz 2008, 15:42

Witam się po wizycie u ginki :-)

Jak zwykle same dobre wieści :ico_oczko: Pracuję nadal, póki mam ochotę, ginka powiedziała że jak tylko będę chciała da mi zwolnienie :-) Morfologia poszła w góre, czyli też dobrze. Ciśnienie mam 110/60 więc superowe.
A przytyłam już 8 kilo :ico_szoking: ważę 53 kilo jak dla mnie to strasznie dużo.

blumek ślicznie wyglądasz!!! Szkoda że buźki nam nie pokazałaś :ico_oczko: Ale ja kocham konie!!!!!
Co do farbowania to ja nakładam sobie naturalną hennę na włoski, są dostępne w różnych kolorach, co prawda trzeba częściej kolorować włosy ale są w 100% bezpieczne. A tak naprawdę tego że farba szkodzi dzidziusiowi nie widać od razu, tak samo jak się pali papierosy w ciąży to chodzi o dalszy rozwój maleństwa.

#ania# widocznie to Jasio naciskał Ci na nerw i teraz się przekręcił i już nie boli :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Super, a leżenie na podłodze faktycznie pomaga, w ogóle na twardym dobrze jest leżeć przy takich bólach.

Ja grzybki lubię na różne sposoby :ico_haha_02: Duszone, marynowane, suszone ale do jajecznicy niegdy nie dodawałam :ico_puknij: Muszę kiedyś spróbować :-)

blumek
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

02 wrz 2008, 15:49

Motylek22, - ale farba nie przenika przez skore do krwiobiegu :)

Awatar użytkownika
asiula_o
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

02 wrz 2008, 15:51

Blumek to ty uwazaj na siebie,...i koniecznie powiedz o tym gince. Moze to nic takiego, ale lepiej powiedziec...
Jajecznica z grzybkami jest super:)Szczególnie z kurkami.,,,mmmm pycha;)

Awatar użytkownika
#ania#
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

02 wrz 2008, 16:09

Motylku, to super że wszystko dobrze. ja jutro o tej porze też powinnam być już po wizycie, mam nadzieje, że też wszystko dobrze będzie, pewnie jest tylko moja szalona wyobraźnia podsówa same czarne wizje, powinnam sobie :wpale: i to porządnie.

U nas chwilowo brak wody, ale za to stary bojler już zdjęty, a nowy sie montuje, jeszcze max. 2 godzinki i wszystko będzie tak jak ma być!!

blumek, uważaj kobietko bo nie daj Boże rozpakujesz się w 8 miesiącu, chyba ciotki muszą z Majką pogadać, żeby sobie jeszcze posiedziała w swoim hoteliku ***** . Ostatnio coś czytałam o odchodzeniu wód płodowych i o odejściu czopa śluzowego i przez dobry tydzień schizowałam, że coś mi się dzieje, każda wydzielina była pod obserwacją. babki w ciąży stanowczo nie powinny mieć takiej wyobraźni, a właściwie czarnowidztwa..
Lece zaraz na rozmowy w toku, dzisiaj o tym jak zostać gwiazdą disci polo, ale wyczekuje piątku, bo ma być o wielkości męskiego interesu, ciekawość mnie zrzera co faceciki będą o sobie opowiadać..

Awatar użytkownika
Motylek22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

02 wrz 2008, 16:10

ale farba nie przenika przez skore do krwiobiegu :)
Jasne że nie ale ją niestety wdychasz . . .

Aniu myśl pozytywnie i z czytaniem zbyt wielu informacji też uważaj, bo faktycznie jak się człowiek naczyta to później mu się wydaje że ma wszystkie złe objawy. Wszystko będzie dobrze, zobaczysz :588:

Awatar użytkownika
asiula_o
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

02 wrz 2008, 21:23

Hej:)
Jestem po wizycie:)Z Jasiem wszystko dobrze:)Waży już ponad kilogram:) Duzo się rusza:)Miałam teraz robione pierwsze KTG i przez 15 minut słyszałam serduszko naszego Maleństwa:)Ale super:)
CO do cukru to mam ograniczyc słodycze i owoce(typu winogrona). A jesc duzo kalafiora, kapusty, buraków, pamiodrów i grapefuitow:)
Ale jestem szczęśliwa ze z Dzidzią wszystko ok:):)

Awatar użytkownika
betka
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

02 wrz 2008, 22:18

asiula_o, to dobrze ze Jasiek OK :ico_brawa_01: wierze ci ze bardzo sie cieszysz. Zreszta jak kazda mama po wizycie - jak wie ze jest okto by skakala z radosci!!!!!
15 minut słyszałam serduszko naszego Maleństwa:)
Asiu chyba 15 sekund - chociaz kto wie moze i 15 minut... :ico_haha_02:
Dobrej nocki Kochane...

Awatar użytkownika
#ania#
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

02 wrz 2008, 22:57

asiula_o, to wspaniale, że z Jasiem wszystko dobrze, mam nadzieje, że dla nas wszystkich wrzesień pozostanie miesiącem dobrych wiadomości!!!

Bojler już wymieniony i nic nie kapie, w końcu dosprzątałąm łazienke, chociaż musze jeszcze jedno pranko zrobić i podłoge doczyścić z rdzy, która kapała ze starego bojlera, ale to jutro, bo dzisiaj to bym się zajechała, a jutro na wizycue kwiczała z bólu..

No nic późno już, P rozłożył już materac, więc zmykam się kurować.. Dobrej nocki

Awatar użytkownika
Motylek22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

03 wrz 2008, 07:22

Witajcie

Ja tylko na chwilkę :ico_oczko: przed pracką chciałam do Was zajżeć :-)
asiula_o Wspaniale że Jaś się dobrze rozwija :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: ja też uwielbiam słuchać bicie serduszka maleństwa ale ktg jeszcze nie miałam tylko takim małym aparacikiem.

#ania# no to możesz startować do kąpieli :ico_haha_01: :ico_oczko:
Mam nadzieję że dobrze spałaś i dziś nic Cię nie boli :ico_sorki: :-)

Miłego dnia wszystkim mamusiom życze i ich maleństwom w brzuszkach :ico_ciezarowka: :ico_ciezarowka: :ico_ciezarowka:

blumek
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

03 wrz 2008, 09:12

I ja was witam z rana. Mój M zaspal dzis do pracki :ico_haha_01: Ja mam dzis wizyte u gina, troszke sie boje, zeby mnie do szpitala nie wysłał. Mam nadzieje ze nie ma rozwaracia :ico_sorki:

Pokoj pomalowany ale nie bardzo mi sie teraz podoba. A taki byl ladny :ico_noniewiem: no ale jak sie meble wstawi i całą reszte, mam nadzieje ze nie bedzie zle.

I dzis postanowiłam kupic łóżeczko.

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”