doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 wrz 2008, 18:45

GLIZDUNIA, ja mam nadzieje ze sie nie zabije w tych szpilach, bo jeszcze takich wysokich w zyciu nie mialam i jeszcze taka cienka ta szpila...
a takie lakierki bo w koncu sukienka i marynarka to satyna...

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

02 wrz 2008, 20:00

slicznie Doris,noga sie prezentuje na takiej szpilce z tym ze ja na dzien dzisiejszy tez bym sie pewnie zabila w takich pantofelkach :ico_haha_01:

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 wrz 2008, 20:01

Kiniulka dzisiaj coś popłakuje mocno przy usypianiu... chyba zeby... :ico_zly: ile ich jeszcze ma wyjsc???

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

02 wrz 2008, 20:05

Doris,no w sumie ma byc 20...u nas dopiero jest 11 wiec jeszcze dluuuga droga przed nami...

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 wrz 2008, 20:12

my mamy 8...

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 wrz 2008, 20:17

my mamy 10 i ostatnio ręce ciagle ładują sie do buzi wiec pewno cos idzie

a takich szpilek to bym napewno nie kupiła :-D nie z moim wzrostem i wagą :)
a nie boisz sie ze będzie ci stopa do przodu szła i będą cie palce bolały?
pytam bo ja mam takier buciki ale 5 cm i wlasnie troszke mi idzie do przodu

moja mała uwielbia spagetti
miksuje jej pomidora z połową cebuli i ząbkiem czosnku
potem rzucam to na patelnie z oliwą z oliwek i smarze az odparuje
takie troszke wegetariańskie ale w koncu bez przesady nie musi jest w kazdym posiłku mięsa
uwierzcie mi tez sos jeszcze po doprawieniu odpowiednimi ziołami jest niezwykle aromatyczny i ostry

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

02 wrz 2008, 20:31

Jagodka ,pewnie wychodzi pyszny sos...my unikamy pomidorow ale dzis wyjatkowo troche jej sie dostalo...a teraz na kolacje dostala drugi talerz spagetti bo A.jadl...i wciagnela drugi na kolacje... :ico_szoking: ....a teraz chyba jeszcze bedzie sie braala za danonka :ico_szoking:

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 wrz 2008, 20:52

no widze ze apetycik dopisuje
to dobrze

my dzisiaj na obiadek mielismy piersi z kuraka smazone do tego ziemniaczki na parze i surówke z kapusty z jabłuszkiem
wiecie ze spryskałam ją dzisiaj limonką zamiast cytryny i byla o wiele lepsza

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 wrz 2008, 21:00

a nie boisz sie ze będzie ci stopa do przodu szła i będą cie palce bolały?
nie wiem, ale zawsze mi sie takie szpile podobaly, okaze sie po sobocie :P najwyzej bede tanczyc na boso :P nie no mam czarne sandaly na zmiane w razie czego
miksuje jej pomidora z połową cebuli i ząbkiem czosnku
potem rzucam to na patelnie z oliwą z oliwek i smarze az odparuje
az mi slinka cieknie

GLIZDUNIA, Widze ze Mayi wraca apetyt :ico_brawa_01:
takich szpilek to bym napewno nie kupiła nie z moim wzrostem i wagą :)
juz nie przesadzaj z tą wagą!!! na pewno nie jest zle

Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

02 wrz 2008, 21:02

a ja wróciłam właśnie z wieczornego biegania i z basenu. Jestem masakrycznie zmeczona. To nie na moje siły.3km w jedną stronę, godzina basenu i 3km spowrotem. Jutro psycholog.

zębów mamy póki co 4, ale na horyzoncie jest już 6innych. Alicja już śpi. Dziś wieczorny rytuał odprawił M.

doris, ładne butki, ale nie dla mnie. Ja tylko noszę sportowe buty i martensy. Nawet ostatnio na weselu byłam w sandałkach w których na co dzień chodzę. Nigdy nie chodziłąm na obcasie i raczej już nie zacznę.

Spagetti Ala uwielbia, zresztą ona zje wszystko jeśli tylko czuje smak pomidorów lub koncentratu pomidorowego. Dziś wszamała na obiad chili con carne. Jutro mam w planach zupę gulaszową, zobaczę czy sie wyrobię, sporo roboty przy niej jest.

zborra, zastanawialiśmy sie czy razem nie być bo w pewnym momencie prawie razem mieszkaliśmy, często u niego nocowałam, ale doszlismy do wniosku że jako para sie nie sprawdzimy i jesteśmy bliskimi przyjaciółmi. Mnie Tomek nigdy nie pociągał fizycznie, a ja też nie jestem w jego typie. On woli raczej przysadziste brunetki.

zmykam pod prysznic

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”