Nie,koło 3 m-ca sie kończą,a często wcześniej, dziewczyny juz napisałyBeataW, slyszalam, ze kolki zaczynaja sie od 2 lub 3 miesiaca.. nie wczesniej, to prawda? kiedy Twoj maly mial kolke?
w ogole z czego sie to bierze? z diety matki? czy nauka jeszcze tego nie wyjasnila?
Też tak na poczatku miałam i martwiłam sie,ze mam mało mleka.Dopiero koleżanka z TT wyczytała gdzieś,że pierwsze kilka razy jest sie w stanie ściągnąć nie więcej niz 30-40 ml,nie wiem czemu I tak u mnie było,potem juz bez problemu w kilka minut odciagałam po 100-120 ml Teraz mam to zamrożone i wykorzystuję,jak muszę wyjść np do lekarzachcialabym odciagnac sobie troche pokarmu i zmyc sie gdzies na wieczor z moim A., ale musialabym chyba caly dzien siedziec z tym laktatorem
No właśnie ja też nie czuję się złą matką bo nie mam innego wyjścia, nie mam pokarmu i głową muru nie przebiję.Dla mnie najważniejsze jest dobro dziecka...wiem,ze pierś jest najlepsza dla takiego szkraba...ale jak ma mi płakac i być wiecznie głodna... to wolę podac butelkę.Nie czuję się z tego powodu gorsza matką
Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość