marta nie zamartwiaj sie jak mowi blumek te pomiary sa nie dokladne, a z rozmiarow twojego brzuszka nie wydaje mi sie by mala byla taka duza, mi ostatnio na usg babka mowila ze maly nie jest duzy ale ciezkino mi tak sobie bo sie nie wyspalam w nocy brzusio mnie bolal...chyba zabardzo przejelam sie rozmiarem mojego dziecka...
no prosze jak ładnie ci powiedział słodkoacha-wczoraj zaliczyłam pierwszą cyckową wpadkę....siedze sobie z "paragrafem 22", po kapieli. Wchodzi Małż i w smiech-"popatrz na swoją koszulę"...a tam-spora plama....w mordę-może ja nienormalna jestem,ale strasznie się zawstydziłam a ten mój wariat szczęśliwy "będziesz mamusią!!!"
mi tez polecialo ale tylko przez dwa dni i to były dosłownie cztery kropelki, a teraz nicacha-wczoraj zaliczyłam pierwszą cyckową wpadkę....siedze sobie z "paragrafem 22", po kapieli. Wchodzi Małż i w smiech-"popatrz na swoją koszulę"...a tam-spora plama....w mordę-może ja nienormalna jestem,ale strasznie się zawstydziłam a ten mój wariat szczęśliwy "będziesz mamusią!!!"
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość