marta nie zamartwiaj sie jak mowi blumek te pomiary sa nie dokladne, a z rozmiarow twojego brzuszka nie wydaje mi sie by mala byla taka duza, mi ostatnio na usg babka mowila ze maly nie jest duzy ale ciezki , pewnie grubokoscisty po mamusino mi tak sobie bo sie nie wyspalam w nocy brzusio mnie bolal...chyba zabardzo przejelam sie rozmiarem mojego dziecka...
no prosze jak ładnie ci powiedział słodkoacha-wczoraj zaliczyłam pierwszą cyckową wpadkę....siedze sobie z "paragrafem 22", po kapieli. Wchodzi Małż i w smiech-"popatrz na swoją koszulę"...a tam-spora plama....w mordę-może ja nienormalna jestem,ale strasznie się zawstydziłam a ten mój wariat szczęśliwy "będziesz mamusią!!!"
mi tez polecialo ale tylko przez dwa dni i to były dosłownie cztery kropelki, a teraz nic nie wiem czy to normalneacha-wczoraj zaliczyłam pierwszą cyckową wpadkę....siedze sobie z "paragrafem 22", po kapieli. Wchodzi Małż i w smiech-"popatrz na swoją koszulę"...a tam-spora plama....w mordę-może ja nienormalna jestem,ale strasznie się zawstydziłam a ten mój wariat szczęśliwy "będziesz mamusią!!!"
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Sherriwette i 1 gość