Magdalena_82
Wodzu
Wodzu

30 lip 2008, 17:40

Biedna Oli...to się teraz na meczy dziecinka malutka. całuski dla Niej.
Paulinko najważniejsze że ttroszkę pobyliście nad morzem, mała się jodu nawdychała i Ty też.
Całuski.

Awatar użytkownika
Paulina82
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

02 sie 2008, 13:45

No u nas już lepiej :ico_sorki: :ico_sorki: wiec coś ta kora dębu pomogła :ico_oczko: ....strasznie gorąco jest u nas aż nie idzie wyrobić trochę mi brakuje morskiego wiaterku :ico_oczko: no ale nie ma go już :ico_oczko:

Magdalena_82
Wodzu
Wodzu

02 sie 2008, 13:59

Co dobre szybko się kończy...

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 sie 2008, 21:43

Piękne zdjęcia!!! fajnie, że zadowolone jesteście z wakacji!!!
Maggie a Ty już pakujesz walizki? :-D

ja na razie zapierniczam w pracy, roboty masa, bo szefowa na urlopie, więc mam urwanie głowy...ale za to niedługo idę na swoje śmieci...mam nadzieję, więc trzeba wypocząć i zbierać siły :-D
buziaki!

Awatar użytkownika
karolina24
Trzy tysiące lat minęło...

02 wrz 2008, 14:38

Witam Was moje rowiesniczki gdzie wy wsyztskie jestescie??? na wakacjach??? juz sie skonczyy hehehe
ja bylam tydzien nad morzem w Jastarni ale srednio mi sie podobalo wole Hel bardziej klimatyczna miejscowosc ale tez fajnie
powklejam kilka zdjec nie mialam za bardzo czasu zeby foty strzelac bo byl maly sajgon bo bylo 5 dzieci :)
tu w porcie w jastarni
Obrazek
z siostra wyczesana fota :)
Obrazek
na molo w juracie
Obrazek
Macius :)
Obrazek
na plazy w namiocie bo wialo jak niewiem
Obrazek
tak wialo ze az siedzialam w namiocie :)
Obrazek
a to plaza bezludna hehehe
Obrazek
a tu przy sniadaniu :)
Obrazek
jak tam dziewczyny piszcie co u was
ja sie pochwale bo zaczynamy z naszym domem dostalism juz pozwolenie na budowe domu :ico_sorki: :ico_sorki: wiec moj mezulek codziennie jezdzi i wykasza wsyztskie drzewa wlasnie wczoraj zbieralam sliwki i sie cala pokolam od pokrzyw ale dwie siatki zebralam hehe wiec zaczynamy z budowa pewno od pazdziernika :)
ale piszcie co u was????

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 wrz 2008, 22:47

No wreszcie ktoś tu dotarł...
ja co dzień sprawdzałam, ale rpzecież nie będę sama do siebie pisać :ico_haha_01:
no zdjęcia super, szkoda, że mieliście raczej jesienną pogodę co? ale...dobre i to.
Trzymam kciuki za budowę! oby Wam szło lepiej niż wszystkim budującym, których znam...jak najmniej stresów!!!

u mnie średnio...ja też od października ruszam, ale ze swoją firmą i jest mi z tym źle...nie radzę sobie...w ogóle mam dziś totalnego doła...

Awatar użytkownika
Paulina82
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

03 wrz 2008, 14:27

No hej dziewczynki melduje się i jaaaaaaa :-D
karolina24, fajne foteczki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: szkoda ze pogodę miałeś do d... :ico_oczko:
A u mnie hmmm hmmm brak czasu ogólnie żyje chyba w innym świecie :ico_oczko: bo jakoś nie mam na nic czasu teraz też czekam aż Oli wstanie i mykamy na spacerek :ico_oczko: a pozatym jakoś nic się specjalnego nie dzieje lato się kończy wiec trzeba korzystać ze słoneczka jakie nam zostało :ico_oczko: buziaki dziewczynki :ico_buziaczki_big:

Magdalena_82
Wodzu
Wodzu

03 wrz 2008, 17:38

hej hej babeczki-laseczki. Fajowe fotencje, naprawdę.
Zborra super fotka w podpisie, widzę że urlopik się udał, u nas też tylko pogodę mielismy angielksą....no ale to norma, dl;atego planujemy wyjazd do Włoch....taki na stałe (jak narazie) tam jest moja siostra, mieszka , pracuje, studiuje....fajnie by było....no nic zobaczymy.

Karolcia Twoje foteczki też super, widze że mimo nie fenomenalnej pogody, dobrze się bawiliście
Paulina82, no my tez satramy się korzystać ze slońca ale u nas raczej cieżko o słońce...a teraz już niedługo jesień i pogoda będzie taka sama, jak nie gorsza, ale napewno będzie przecież więcej deszczu.........wrrrr :ico_zly:

Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 wrz 2008, 12:23

Siemandero moge dolaczyc?? :-D

Awatar użytkownika
karolina24
Trzy tysiące lat minęło...

04 wrz 2008, 15:42

Frydza jasne
witm Was dziewczynki :) dorbze ze jestescie moze troche roszymy z tym watkiem co????
zborra trzymam kciuki zeby sie udalo z firma
fajnie ze udaly Was sie urlopiki wakacje czy kto co mial teraz zaczynamy nowy rok szkolny i mam nazieje ze bedziecie tu pisac albo chociaz zagladac :) bo pogoda do najlepszych nie nalezy :( a idzie na gorsze :(
buziaki dla Was

Wróć do „Kącik dla rodziców”