ja ocenie po porodzie...ja jakos nie moge sobie wyobrazic drugiego dziecka moze za jakies piec lat
chcialabym jeszcze 1 albo 2

narazie te 9 miesiecy mi starczy

[ Dodano: 2008-09-03, 16:47 ]
Miszka a jak tam Twoj czop-cos sie posowa w akcji??????
no kurde na to to pewnie jeszcze kolejne 6 miesiecy poczekamwogle spac, zapalic ,napic sie drinka,a i jeszcze cos by sie znalazlo
mi jest troche smutno ze to juz koniec ale tak patrzac w stecz...troche sie ciaglo...nie wyobrazam sobie byc teraz w 6 miesiacujeszcze niedawno bylo mi smutno ze to juz sie konczy
co 2 dnija nie wiem ale chyba bede kapala Erika chociaz co drugi dzien, polozna nie musi tego wiedziec
ja kupilam a czy bedzie konieczne smarowanie od samego poczatku to sie zobaczy-w koncu to widac jaka skorke ma dzieckoA macie zamiar po kapieli smarowac cialko balsamikiem malucha
jak Iga bedzie miala 5 kg to bede co miala smarowac...i te faldkija bym chciala smarowac tzn nawilzac cialko i uwielbiam ten zapach jak malenswto pachnie
moi rodzice tez wpadli na taki pomysl ale M powiedzial ze on pakuje mnie i Ige i wracamy przed sylwesteram do UK-ja planuje go spedzic u moich rodzicow z naszym synkiem mam nadzieje, ze maz sie zgoodzi
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 1 gość