martuunia1, miło, że wpadłaś, my też pozdrawiamy
Doris super wyglądasz, a jak dojdzie jeszcze fryzura i makijaż to dopiero będzie!!!!
Ewcik, Ty szalona, ja nie wiem, czy ja Cię kiedyś zobaczę, bo Ty od tego biegania to nam całkiem znikniesz chudzino

A ząbki no faktycznie nie ciekawie się zanosi, ale wszystko jest do wytrzymania.
GLIZDUNIA, pamiętaj odrazu po wizycie u lekarza pisz tu szybko co i jak, żebym się nie zamartwiała. Ale co ja się będę zamartwiać, ja wiem, że będzie dobrze.
zborra, no ja nie oglądam, dziś pomagałam dziecku książki do szkoły obkładać, no i wieczór zleciał.
No właśnie książki i kasa, nic nie mówcie, zobaczycie jak będziecie musiały dzieci do szkoły wyprawić, a w czwartej klasie to już poprostu mnie zszokowało, dwie książki do angielskiego i niemieckiego 100 zł prawie. A gdzie reszta

To się w głowie nie mieści. Dobrze, że parę książek dostał używanych, bo normalnie nie stać mnie na wszystkie, żeby mu kupić.
massumi, dzieciaczki płaczą tak przez pierwsze dwa tygodnie, potem już spokój. No początek roku dla wszystkich ciężki, kurcze ja do szkoły już nie chodzę, a nadal nie lubię rozpoczęcia roku szkolnego

(dlaczego? Patrz wyżej

)
Dobra uciekam już bo zaczynam klepać bez sensu.
AAAAAAAA czyli zostanę samotna cyckowa mama, nic to ja kocham się cyckać i tak będę jeszcze długo