Wtam na dzień dobry wszystkiego dobrego z okazji 3rocznicy ślubu (mam nadzieję że dobrze zapamiętałam) o tym że obrączkę czeba całowac to nie słyszałam
no ale my już 7lat jesteśmy to co trzeba pocałowac????
Asiula może to głupie co powiem ale zazdroszczę ci tego braku czasu , ja nie mam co ze sobą zrobic.Zawsze pracowałam , a teraz ? Co do chudnięcia nie masz pojęcia ile ja bym dała żeby stres tak na mnie działał.Ale poważnie to jak to z tobą jest , bo też się zastanawiałam czy nie jesz czy jesz normalnie?
Alexadrowicz i Indygo no Klaudia w szkole czuje się jak ryba w wodzie mama gapa zapomniała zrobic fotki ale 15.10.mają pasowanie na ucznia więc nic straconego
Magda no wiesz jak możesz tak mówic że nie tęsknimy
Co do pisania na wątku to się zgadzam z Frydzą jest fajna pogoda więc kożystamy.
Choc ja mieszkam na odludkowie dolnym i sama łażę , bardzo brakuje mi osoby do której mogłam bym wpaśc na kawkę tu blisko .Czasami bardzo żałuję że nie mieszkamy gdzieś w mieście
Co do basenu Klaudia się pluskała jeszcze buty se rozwaliła , sandałki .3miesiące dopiro miały
ale co zrobic
Co do wyjazdu za granicę to ja nie wiem co powiedziec jak bym nie miała za co życ to chyba bym pozwoliła mężowi .Rozumie takie pary , na taki krótki okres jak twój Alinko
ale na 3-4lata jakoś sobie tego nie wyobrażam dla tego Bcian podziwiam cię i twoją rodzinkę że wytrfaliście
Alexandrowicz co do biegania to moja taka narwana że jeszcze sie przewraca co do chdzenia to ładnie jej to idze .Filmik wam szczele jak to ze mnie mama , co byś cie mieli kogo pokrytykowac. HI HI Zobaczycie
Acha pragnę poinformowac że Wiki znalazła sobie super zabawę , mianowicie gryzienie mamy
a jak mama powie że nie wolno że boli .To jeszcz płacze że jej nie pozwolę
Kamilko jak tam tatuażyk zrobiłaś????????????????????????????????????
[ Dodano: 2008-09-04, 11:22 ]
Asiula a może jakieś witaminki na apetyt.Bo właśnie dotrzytałam że nie masz ochoty.