Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

04 wrz 2008, 10:51

milutka ale mi narobilas ochoty na ta szarlotkę....

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 wrz 2008, 10:55

ja ogólnie nie mam ochoty na słodkie w czasie ciąży, ale szarlotke bym zjadła, ale ,,za mną chodzą" pączki własnej roboty, muszę jednego dnia mamę namówić :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

04 wrz 2008, 10:57

pączki własnej roboty,
pycha :-D :-D moja babcia robiła swietne..bo mamusia to niestety nie umie...wiec pozostaje mi cukiernia..
oki dziewczyki ja znikam na chwilke do banku..

Awatar użytkownika
aniabella
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

04 wrz 2008, 10:59

ja w sumie też nie. Czasami zjem oponkę, kinder bueno czy ciasto jak mama zrobi. Jak dwa dni z rzędu jem słodkie to potem przez tydzień nie mogę na nie patrzeć :ico_oczko: szarlotkę miałam ostatnio a teraz mam keksa, też dobry. ale pączki jak mama zrobi to mistrzostwo świata :-) uwielbiam
chyba pójdę się wykąpać i może trochę ogarnę mieszkanie choć nie chce mi się ręką nogą ruszyć.
donatka,ściągnęły Ci się ćwiczenia? bo mi tak ale dziś nie mam siły by się gimnastykować

Awatar użytkownika
osita
Trzy tysiące lat minęło...

04 wrz 2008, 11:04

gdzies tak koło 8 m-ca powoli zaczniemy kompletować wyprawkę
no, ja juz wtedy bede raczej prac, prasowac i ukladac :ico_oczko: po prostu nie wiem, jak bede sie czula... i wole nie ryzykowac. w domu to powoli sobie zrobie co mam zrobic, ale na zakupy sie nie pisze. tym bardziej taki stres, bo to zawsze stres z moim mezem na zakupy isc :ico_chory:
ja sie narazie rozgladam i zapisuje gdzie, co i za ile. ciuszki juz mam, chyba ze mi cos po prostu wpadnie w oko :ico_oczko: jutro do Ikei podjedziemy materace obejrzec, moze jakies pierdolki... wanienke maja mi pozyczyc znajomi, jak nie to tez Ikea. wole juz miec spisane co chce, mimo ze nie kupie teraz (bo nie mam gdzie trzymac) to wystarczy ze meza czy tate wygonie zeby kupili.
A posciel chce kupic w pl, firma feretti
http://www.allegro.pl/item427513400_pos ... lorow.html
podobaja mi sie wszystkie takie kremowe i zolte... ale ogolnie, w tym stylu coscik. bo mi sie po prostu te ochraniacze baaaaaaardzo podobaja :-D
jeszcze tylko nosidelko i lezaczek i luzik. ale to tez w pl, dziadkowie sie tym maja zajac. w pl bo taniej :ico_oczko: nosidelko cos takiego:
http://www.allegro.pl/item427383383_pro ... zenia.html
a lezaczek... w tym stylu:
http://www.allegro.pl/item430340075_fis ... g_hit.html
tylko akurat to mam nadzieje na chrzciny dostac :-D :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 wrz 2008, 11:08

mi zostalo 0.5% do aktywnych 9 miesiecy wstawilam pierwxza czesc ciasta na 10 min do piekarnika zaraz wyloze jablka i zetre ciasto:d mam nadzieje ze szarlotka mi sie uda i wyjdzie pyszna::P

no szkoda ze nie mozemy wszyscy sie spotkac ja z Lublina!!!! ale wawe zawsze moge odwiedzic

no ja kase mam na pierdolki dla maluszka,... wogole nie narzekam na brak kasy.... ale kiedys to sie skonczy;/

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 wrz 2008, 11:08

osita, super rzeczy :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
aniabella
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

04 wrz 2008, 11:13

milutka, my narazie też nie narzekamy ale wiadomo, ze ile by sie nie miało to i tak zawsze mało :ico_oczko: a ja czasami skąpa jestem a mój mąż jeszcze częściej :ico_oczko:

osita, rzeczy super! jak dobrze, ze się dzielimy taki rzeczami, zawsze można coś podpatrzeć :-) ja też robię listę co nam będzie potrzebne ale z zakupami poczekam. Tak napisałam o tym 8 m-cu orientacyjnie, nie wiadomo czy będę miała siłę latać z brzuchem po sklepach :ico_oczko:

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 wrz 2008, 11:27

ide sie polozyc bo padam a mala cicho siedzi

Awatar użytkownika
gaga22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 wrz 2008, 11:28

No ja trochę posprzątałam w mieszkaniu i teraz leżę. milutka szarlotkę też bym zjadła, ale dzisiaj robię ryż zapiekany z jabłkami - chodzi za mną od kilku dni.

Oj dziewczyny kurujcie się Obrazek
Mnie na szczęście choróbska omijają, i wiecie co - nawet nic mnie boli, oby tak było do końca. Ale w ciągu ostatnich dwóch tygodni brzuch mi wywaliło że hej i zaczynam szybciej przybierać na wadze. Niedługo na stojąco nie będę widziała stóp.
Dzisiaj mają mi przywieźć tapczanik, ale coś nie dzwonią ze sklepu. Ciuszków na razie też za bardzo nie kupuję, te wczoraj kupiłam, bo po prostu w Niemczech była przecena i dałam za nie śmieszne pieniądze.

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”