kamizela, mam nadzieje że sie uda
 kamizela, mam nadzieje że sie uda kacper tez jeszcze smara i kaszle troche,ale przechodzi mu
[ Dodano: 2008-09-03, 21:48 ]
aa i dostałam dziś nagrode wygrana w konkursie tu na tik-taku

i jak narazie to nie zamierzam sie godzic
 i jak narazie to nie zamierzam sie godzic   

a ja rozmyslam jaka bedzie nocka
 a ja rozmyslam jaka bedzie nocka   

magda75,  oby antybiotyk pomógł
 magda75,  oby antybiotyk pomógł   i żeby jak najszybciej po zapaleniu nie było śladu
  i żeby jak najszybciej po zapaleniu nie było śladu czy spokojnie
 czy spokojnie   

zobaczymy czy dam radę
  zobaczymy czy dam radę   
  i jak by się okazało że nie mam talentu czy ręki do tego dopiero by było a tak to zobaczymy
  i jak by się okazało że nie mam talentu czy ręki do tego dopiero by było a tak to zobaczymy  

moze to z nerwów
 moze to z nerwów   

a ty na normalene czy też podypl??
 a ty na normalene czy też podypl?? 

dlaczego????
 dlaczego????  

u nas teraz potrzebowali do przedszkoli,ciekawe jak za rok bedzie jak juz bede mogła iść
 u nas teraz potrzebowali do przedszkoli,ciekawe jak za rok bedzie jak juz bede mogła iść  

super nagrody
  super nagrody  

wiem my też tak mieliśmy w lipcu przed wyjazdem a teraz do tej pory spokójwiesz najgorsze jest to że już 2 miesiace pięknie wołał siku i rzadko wpadka była,a teraz co sie dzieje,niby jak rozmawiam ze znajomymi to większość dzieci ponoć tak ma,że po okresie niesikania,znowu jakis czas robią w majty,ale ja mam juz dość serdecznie,niech to sie juz skończy

a kuba od 3 dni jest taki ,nie poznaje gow ogóle okropny sie zrobił od momentu jak wróciliśmy z tych wadowic

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość