ja w pracy i troszkę się martwię bo mała dzisiaj płakała i tak mocno się do mnie przytulała jak miała zostać w przedszkolu

ja sie dowiem dzisiaj bo idę na zabranie ale z tego co wiem to tak do 200 złotychJa zapłaciłam 156zł

I ja też dzisiaj się dowiem. Ale przypuszczam że bliżej 200.ja sie dowiem dzisiaj bo idę na zabranie ale z tego co wiem to tak do 200 złotych
ja nic nie słyszałam o takich zajęciach, a u was coś mówili?A zapisujecie dzieci na jakieś zajęcia dodatkowe w przedszkolu????
a ja nie wiem kiedy się dowiem. Jeszcze nikt nic nie mówił. Informacja tylko była że 90zł na wyprawkę trzeba dać. Ale szwagierka coś mówiła że ze wszystkimi zajęciami (tylko nie wiem o jakich zajęciach mówiła) wychodzi coś z 270zł.I ja też dzisiaj się dowiem. Ale przypuszczam że bliżej 200.
A ja dwa miesiącea miałam pół roku na przygotowanie wesela i jakoś poszło, a ona rok i już panikę sieje![]()
Tak się złożyło.Mam zaproszenie jeszcze na 13 września ale nie idziemy bo kolega M zaprosił nas niecały tydzień temuaniulek a ty tylko wesela i wesela
Powinni ci płacić jako etatowemu weselnikowi
Żeby jeszcze doszło do tego ślubua ona rok i już panikę sieje
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość