Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 wrz 2008, 17:22

a tak wlozylam tam sobie pieluszki ,chustevzki takie tam do przewijania w drugim pomieszczeniu,zeby nie nosic z sypialni w nocy.Bardzo dla mnie praktyczne,w tak malym mieszkaniu
no wlasnie o tym samym pomyslalam-dobry pomysl-ja wrazie czego mam wolna szuflade w sypialni no ale jak wylece z mala na dol to juz nie mam gdzie powlkadac np.chusteczek :ico_noniewiem:
Miszkaa tak wogole to fajowy masz salonik :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2008-09-04, 17:24 ]
.Twoj Basket zdecydowanie fajniejszy
:ico_haha_01: ja bym odwrotnie powiedziala-ale wiesz co ja do niego wlozylam spiworek od 0-3 i mi sie taki jakis maly ten basket wydaje
cos czuje ze Iga zabawi w nim nie wiecej niz 2 miechy i jeszcze bede musiala lozeczko tastac do nas do sypialni :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
miszka
Zrobiłem Magistra z forum!

04 wrz 2008, 17:26

Miszkaa tak wogole to fajowy masz salonik
Dzieki Martus,ale jaki k*****maly.Jak juz bedzie dziecko to sama nie wiem,ciasniutko.Ale coz przyzwyczailam sie w ciagu 4 lat do angielskich mieszkan :ico_haha_01: Ty masz fajowo z tym domem,jak mi sie marzy......taki ogrod....Niby mam malutki ogrod przed domem,ale wspolny,wiec sama wiesz jak jest....

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 wrz 2008, 17:29

Ty masz fajowo z tym domem,jak mi sie marzy......taki ogrod...
no Ci powiem ze z tego ogrodu to sie na serio ciesze :ico_sorki: bo ja jeszcze lubie sobie kwiatki posadzic wiec wiesz no i grilka jest gdzie zrobic-ale jak Ty masz (wspolny ale zawsze) to wiesz tez jest lepiej niz bez bo jak jest niepewna pogoda to wozek na ogrodek wystawiasz i tyle a to juz latwiej zawsze :ico_sorki:
ale jaki k*****maly
ale ladnie urzadzony i wydaje sie duzy bo jest jasny :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
miszka

04 wrz 2008, 17:38

no Ci powiem ze z tego ogrodu to sie na serio ciesze
No dokladnie,nikt mi nie powie dom to dom.Kto wie ,moze jak wroce do pracy,tez sie w koncu zdecyduje na dom,chcialaby,ale ciagle sie na to pieniedzy zaluje,strasznie drogo u nas.Ja nie wiem jak to jest na polnocy mozna wynajac dom za cene mieszkania u nas.Mam znajomych ,ktorzy placa za dom 600f,ja za mieszkanie place 550 i to salon z sypialnia.Placimy za mieszkanie nad morzem i juz. :ico_olaboga:
ale ladnie urzadzony i wydaje sie duzy bo jest jasny
Dla dwojga to jest w sumie spore mieszkanko,ale jak nawstawialam rzeczy dziecka to zaczelo mi brakowac jeszcze jednego pokoju :ico_sorki: Mam nadzieje,ze bedziemy mialay ladny pazdziernik,zebysmy te nasze maluszki mogly na powietrze kilka razy zabrac :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 wrz 2008, 17:39

kurde dzis musze sobie pobrac ta prubke do tego badania na to streptococcus :ico_haha_01: i zabardzo nie wiem jak sie za to zabrac :ico_oczko: no nic jakos musze dac rade-mam instrukcje jakby co-bo nie chce prosic poloznej zeby mi to pobierala :ico_noniewiem:
kumpela mowi ze sama pobrala i ok :ico_sorki:

Awatar użytkownika
miszka

04 wrz 2008, 17:42

kurde dzis musze sobie pobrac ta prubke do tego badania na to streptococcus i zabardzo nie wiem jak sie za to zabrac no nic jakos musze dac rade-mam instrukcje jakby co-bo nie chce prosic poloznej zeby mi to pobierala
a co jak sie okaze ze to mam,a nie wiedzialam?Co sie moze stac dziecku?

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 wrz 2008, 17:44

ja za mieszkanie place 550 i to salon z sypialnia.Placimy za mieszkanie nad morzem i juz.
my wlasnie dokladnie 550 placilismy za 1 bed flat :ico_olaboga: wczesniej
chcialaby,ale ciagle sie na to pieniedzy zaluje
sporo kasy to wychodzi na serio :ico_noniewiem: bo my niby po znajomosci mamy 650+150ct co miesiec wiec wychodzi 800F bez rachunkow a kurde teraz mamy do zaplacenia gaz,prad,wode i kurde TV :ico_olaboga: i pewnie zaraz cos jeszcze przysla :ico_noniewiem: a zima to dopiero rachunek za gaz bedzie :ico_olaboga:
no i ja nie pracuje od konca stycznia-ale teraz dostaniemy zasilek wiec na oplate za ogrzanie chaty starczy :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 wrz 2008, 17:45

Wrzesień!!!! Czy już urodził się jakiś dzidziuś??? :-)

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 wrz 2008, 17:45

http://www.medisave.co.uk/group-strepto ... -7896.html to link do stronki gdzie zamawialam -tam troszke pisze

[ Dodano: 2008-09-04, 17:46 ]
Wrzesień!!!! Czy już urodził się jakiś dzidziuś???
no moj to na 100% nie :ico_nienie:
nie nawet najmniejszego zamiaru :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Anuszka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 wrz 2008, 17:46

kurde dzis musze sobie pobrac ta prubke do tego badania na to streptococcus :ico_haha_01:
a to badanie czmeu robisz? tak dla bezpieczenstwa czy masz podejrzenie? :ico_noniewiem:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”