[ Dodano: 2008-09-04, 20:42 ]
to dobrze marchewka bardzo zdrowa.No a mój Kubus w końcu przełamał się z ta marchewka - zjadł dzisiaj prawie cały słoiczek jabłuszka z marchewką

A spróbuj dac mu ten deserek jabłuszko z gruszka z Hippa jest takie ani nie za kwasne ani nie za słodkie. Widzisz jak u mnie nie chciał jeść tej marchewki - podawałam mu przez 3 dni pod ząd i nic aż rzygał. więc dałam sobie spokój z 2 tygodnie i dzis zjadł bez problemu.kiedy Marcys sie przekona do jedzenia??
nie martw się moja Julka siedzi a o raczkowaniu nawet chyba nie myśli ;)jejku wasze dzieci już raczkują a mój Franek dopiero uczy sie siadać wiem że jest wczesniakiem i na wszystko przyjdzie czas i pora ale zaczynam sie martwić
na każdego przyjdzie czas. W sumie moja od niedawna ładnie je obiadki i w sumie od jakiegoś tygodnia nauczyla się pić z butelkikiedy Marcys sie przekona do jedzenia??
fajnie masz, że możesz mu dać normalne mleczko modyfikowane. Ja tez bym chyba odstawiła ale jak pomyślę że mam jej dać takie paskudne mleko to chyba się jeszcze przemęczęja juz powli odstawiam go od cyca.
ja mam to samo...Ja już mam powoli dosyć tych nocek. Mala przekręci się pół nocy. Mimo, że ma oczy zamknięte to wierci się, wymachuje tymi łapskami, przekręca sie i nie daje mi spać
jak to paskudne? to specjalnie zbilansowane mleko dla niemowląt, dzieciom smakuje, moze nie tak jak piers, bo piers=mama, ale gdyby nie to mleko modyfikowane, to co by dzieci jadly?Ja tez bym chyba odstawiła ale jak pomyślę że mam jej dać takie paskudne mleko to chyba się jeszcze przemęczę
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość